Які інструменти необхідно придбати майбутньому кондитера?

Які інструменти необхідно придбати майбутньому кондитера?

07.09.21 23:06 0 573

Коли тільки починаєш відкривати для себе кондитерський світ, очі розбігаються від розмаїття інструментів. Як результат, вибрати те, що дійсно потрібно, здається непосильним завданням. Тому, щоб полегшити вам цю непросту задачу, далі ми розглянемо оптимальний набір інструментів кондитера-початківця. Ну а в інтернет-магазині konditeru.com.ua ви безпосередньо зможете придбати ці інструменти.

9 найпотрібніших інструментів для кондитера-початківця:

  1. Розсувне кільце. У ньому можна випікати бісквіти найпоширеніших розмірів - від 16 до 30 см. А оскільки у кільця високі бортики, торти збирати в ньому теж дуже зручно.
  2. Вигнута кондитерська лопатка 25 см. Такою лопаткою добре промащувати коржі кремом, вирівнювати торти, а також працювати з шоколадом.
  3. Армований силіконовий килимок. Незамінна річ для випічки: до нього нічого не пригорає, він не вбирає запахи та жир. Килимок витримує температурний діапазон від -40 до +250 0 С: на ньому можна не тільки випікати, але й заморожувати.
  4. Поворотний столик діаметром 27 см. Прискорює і спрощує вирівнювання торта. Хоча ми-то знаємо, що вирівнювати торт можна нескінченно.
  5. Кондитерські мішки. Тонкі одноразові мішки розміром 35 см підійдуть для роботи з негустим тістом, кремом, шоколадом і карамеллю.
  6. Кондитерські насадки. На перших порах вам цілком буде достатньо всього трьох насадок: 356 (відкрита зірка), 1G (закрита зірка), 127 (пелюстка). З їх допомогою можна зробити акуратні трояндочки, повітряні шапочки капкейків і безліч інших елементів декору.
  7. Електронні ваги. У кондитерській справі важлива ювелірна точність. Найменша вільність у вимірі інгредієнтів, і за результат вже ніхто не поручиться.
  8. Термометр. Він знадобиться, якщо ви будете працювати з шоколадом або готувати «примхливі десерти», в яких чітке дотримання температурного режиму критично важливо.
  9. Ніж для бісквіта з зазубреним лезом довжиною не менше 30 см. Він потрібен, щоб розрізати бісквіт на коржі. Щербини не дадуть бісквіту розкришитися, а довге лезо дозволить зробити зріз ідеально рівним.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 96)
Попередня новина: Семейная медицина: ...
Наступна новина: Кухлі з логотипом - ...

КОМЕНТАРІ