На Рівненщині збільшилась кількість виявлених адмінправопорушень,пов’язаних з корупцією

На Рівненщині збільшилась кількість виявлених адмінправопорушень,пов’язаних з корупцією

09.09.21 08:01 0 335
Упродовж 8 місяців 2021 року, уповноваженими особами органів Національної поліції України та НАЗК надіслано до суду 379 протоколів про адміністративні правопорушення, пов'язані з корупцією, що на 108 протоколів більше ніж за аналогічний період 2020-го.

Упродовж цього року, за участі прокурорів, судами розглянуто 151 справу за 274 протоколами вказаної категорії, у яких судом прийнято рішення про накладення штрафу на понад півтори сотні осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.

Зокрема, йдеться про 99 депутатів сільських, селищних, міських, районних рад; 3 – депутата обласної ради; 5 – присяжних; 6 – працівників органів Національної поліції; 6 – органів та установ кримінально-виконавчої служби; 17 – посадових осіб юридичних осіб публічного права; 17 – посадових та службових осіб інших органів державної влади та місцевого самоврядування.

Для прикладу, прокурором забезпечено участь у розгляді справи, за якими судом прийнято рішення про притягнення до адміністративної відповідальності присяжного, який повторно протягом року несвоєчасно подав без поважних причин декларацію. На особу накладено стягнення у вигляді штрафу в розмірі 1 700 грн. та позбавлено права на 1 рік займатися діяльністю присяжного.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Гербициды ведущих ...
Наступна новина: Оновлено інтерактивну карту ...

КОМЕНТАРІ