Реєстрацію на Всеукраїнський форум Молодіжної столиці України «МолоДійТе!» продовжено до 10 вересня

Реєстрацію на Всеукраїнський форум Молодіжної столиці України «МолоДійТе!» продовжено до 10 вересня

10.09.21 08:22 0 393
Управління сім’ї, молодіжної політики та захисту дітей інформує, що термін реєстрації для участі у Всеукраїнському форумі «МолоДійТе!», який відбудеться 25-26 вересня у Тернополі, продовжено до 10 вересня (12:00 год.).

Для участі необхідно зареєструватись за посиланням: https://bit.ly/MoloDiyTe

У програмі форуму – цікаві лекції і презентації, панельні дискусії та інтерв’ю, покази фільмів та інші заходи, які відбуватимуться на чотирьох локаціях:

* територія «Тернопільських Єлісів»;

* «Острівець закоханих»;

* острівець «Чайка»;

* парк ім. Тараса Шевченка.

Впродовж двох днів на учасників події чекає неймовірна атмосфера та насичена програма за восьми напрямами: молодіжна участь, національно-патріотичне виховання, волонтерство, спорт, мистецтво, духовність молоді, профорієнтація та працевлаштування, наука.

Також на учасників чекають атракції на теплоходах, що стануть неформальними додатковими «сценами на воді». Цьогоріч для тих, хто не зможе потрапити на подію, буде організована онлайн-трансляція.

Запитання та уточнення за телефоном +38(098) 182 0208 Ярослав/Інна.

Організатори та партнери заходу – Міністерство молоді та спорту України, Тернопільська міська рада, Тернопільська обласна державна адміністрація, ГО «Український інститут міжнародної політики», ГС «Національна молодіжна рада України», Всеукраїнська асоціація органів місцевого самоврядування «Асоціація міст України».

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ