Які є типи полістиролу?

Які є типи полістиролу?

13.09.21 16:32 14 614

Полістирол, часто скорочений як PS, - це прозорий пластик. Він використовується у всіх видах застосування, як у вигляді твердого матеріалу для використання у великих системах, так і як пінопластовий матеріал, який можна застосовувати у різних галузях промисловості. Вперше він став популярним у 1941 році, коли його продавали як продукт із пінополістиролу, який використовується у практичних повсякденних цілях.

Попри те, що термопластик найбільш відомий у своїй різноманітності пінопласту, існує кілька різних типів полістиролу, які можна використовувати по-різному. Відмінність між різними типами полістиролу є важливою, оскільки навколо використання матеріалу існують суперечки. Екологічні групи сприймають його, як проблемний матеріал, оскільки він відносно повільно біо розкладається, що призводить до утворення сміття в більшості випадків на вулиці. Дізнавшись про різні види пінополістиролу та про те, як вони використовуються, споживачі краще підготовлені для більш поінформованих покупок майбутньої продукції PS. До речі, зробити це можна в інтернет-магазині https://nikolaev.kub.in.ua/uteplitel/penoplast/.

Пінополістирол

Це чи не найпоширеніший тип полістиролу, з яким знайомі люди. Існує два основних типи пінопластової піни, які включають пінополістирол та екструдований полістирол, скорочено EPS та XPS відповідно. EPS частіше використовується в повсякденному застосуванні, наприклад, у чашках із пінополістиролу та в упаковці, що використовується при транспортуванні. XPS набагато щільніший і міцніший, і його використовують у великих програмах, таких як архітектурні моделі.

Пінополістирол (EPS) - це інноваційний будівельний матеріал, який підходить для гнучкості проектування будівельників та структурної цілісності багатьох будівельних проектів. Починаючи з 50-х років, він був визнаний основним ізоляційним матеріалом, однак за останнє десятиліття швидко почали розвиватися нові сфери застосування.

Тепер EPS є потужним елементом дизайну та ідеальним вибором для проектування зелених будівель, пропонуючи відчутні екологічні переваги, які можуть максимізувати енергоефективність, забезпечуючи покращену якість навколишнього середовища в приміщенні та підвищити міцність. SIP, або структурно ізольовані панелі, є композитним будівельним матеріалом. Серцевина може бути виготовлена з пінополістиролу або екструдованого пінополістиролу.

Полістирольний пластик

Цей тип полістиролу часто є досить крихким, коли він розробляється, але він дуже стійкий до ударів, особливо в поєднанні з іншими матеріалами. В результаті цього пластик часто використовується в захисних програмах, як правило, як вікна та екрани для електронних пристроїв.

Полістирольна плівка

Нарешті, плівка використовується для різних цілей упаковки. Полістирольну плівку часто можна формувати у вакуумі, розтягувати над певним виробом і герметизувати, щоб запобігти витіканню або надходженню повітря.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 96)
Попередня новина: Як вибрати профіль для ...
Наступна новина: Правильний підбір ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
veterudalih - 13.09.21

Цікава стаття, дякую. Цікавить: чи буде продовження?

аватар країна
emili_7 - 13.09.21

Восхитительно..

аватар країна
avery92 - 13.09.21

5кА! Відмінний пост!

аватар країна
den_20 - 13.09.21

решил помочь и расшарил статью в соц. сетях

аватар країна
destrooqtor - 13.09.21

Только золотые руки могли набить такой прикольный материал

аватар країна
bitckoin11 - 13.09.21

Додав в закладки

аватар країна
maxParallax - 13.09.21

Тільки золоті руки могли набити такий прикольний матеріал

аватар країна
Laszkiewicz - 13.09.21

Дійсно цікава тема.

аватар країна
Yurets999 - 13.09.21

Монетизацией лучше займитесь. А так отлично!

аватар країна
yourinvader - 13.09.21

Откуда берете инфу для постов если не секрет?

аватар країна
icmrnbw - 13.09.21

Сколько ж можно говорить…

аватар країна
bobikcool - 13.09.21

Чіпляє, відмінно написано!

аватар країна
tuda1408 - 13.09.21

Відмінний матеріал. Спасибі і пишіть ще, тільки картнок замало!

аватар країна
Snegov_E15 - 13.09.21

Автор, а Вы в каком городе живете если не секрет?