Як вибрати хорошу стоматологію?

Як вибрати хорошу стоматологію?

13.09.21 23:40 0 701

Мати контакти хорошого, перевіреного стоматолога - мрія багатьох. Коли у нас або родичів різко починає боліти зуб, складно в короткі терміни знайти хорошого фахівця. Тому так важливо знати контакти та адреси хороших, надійних стоматологічних клінік. В такому випадку, коли у вас виникне гостра потреба записатися на прийом до стоматолога, вам не доведеться судомно шукати перший-ліпший номер в інтернеті.

Критерії вибору стоматологічної клініки:

  • Ціна. У стоматологічних клініках Житомира ціни достатньо високі, але не завжди це ключовий показник. Звичайно ж, деяких людей можуть відлякати занадто низькі ціни, але й дуже висока вартість послуг - не критерій хорошої якості. Занадто висока ціна може бути тільки в клініках, де використовуються ексклюзивні матеріали, інноваційні технології, працюють фахівці високої кваліфікації. Але ж сьогодні можна знайти хороших фахівців і доступні ціни на послуги.
  • Допомога друзів. Непогано буде скласти рейтинг довіри серед друзів і знайомих. Хороший, перевірений стоматолог високо цінується, його телефон дбайливо зберігається і передається друзям. Тому, спробуйте обдзвонити родичів, запитати колег, наскільки вони впевнені в якості послуг свого стоматолога.
  • Пошук інформації. Цей крок складніший, ніж може здатися. У наше століття інтернету досить ввести в пошуковику - стоматологія в Житомирі, і ви відразу знайдете веб-сайт найближчої до вас стоматології. Але вибрати першу ліпшу клініку буде не дуже розумно. Якщо є можливість, порівняйте відгуки на різні клинки, поцікавтеся рейтингом в онлайн-каталогах. Благо на сучасних сайтах надана така можливість. Крім того, онлайн-каталоги дозволяють підібрати стоматологію за: місцем розташування, вартості, переліком послуг.
  • Звертайте увагу на деталі в самій клініці. Огляньте приміщення: наскільки в ньому чисто, зручно, чи є крісла для комфортного очікування пацієнтів. Не варто вибирати заклади, розташовані в підвальних або напівпідвальних приміщеннях, без зони ресепшена. Також зверніть увагу на те, як організована робота всередині клініки, як проходить прийом. Наскільки дотримується призначений час, чи не змушують пацієнтів чекати. Якщо гроші вносяться не в касу, а в кишені адміністратора, а клієнти змушені очікувати годину-дві, така клініка, швидше за все, не забезпечить вас якісними послугами.
  • Огляд. Якщо ж ознайомлювальний етап вас задовольнив, ви потрапили в кабінет стоматолога, тут також слід бути уважним. Перше, на що тут слід звернути увагу - чистота. Наскільки в кабінеті чисто, чи дотримується стоматолог правила гігієни, чи працює в стерильних рукавичках або не знімає їх, коли розмовляє телефоном.
  • Консультація. Після огляду лікар повинен чітко і ясно пояснити - які саме зуби потребують санації, надати план лікування. При складанні плану лікування стоматолог обов'язково повинен враховувати можливості пацієнта, в тому числі фінансові. Неприпустимо, якщо він нав'язує дорогі процедури або матеріали. Лікар зобов'язаний надати кілька варіантів, дорогі та дешеві матеріали, кілька можливих схем лікування і пацієнт може сам зробити вибір, ґрунтуючись на рекомендаціях фахівця.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 94)
Попередня новина: Сервисное обслуживание ...
Наступна новина: Імплантації зубів: переваги

КОМЕНТАРІ