Імплантації зубів: переваги

Імплантації зубів: переваги

13.09.21 23:50 0 795

Красиві зуби - це не тільки здоров'я, а й імідж і ваша привабливість. Сучасна імплантація дозволяє розв'язати проблему відсутності зубів без застосування знімних протезів. За світовою статистикою, після 10 років служби тільки 5 % коронок на зубних імплантатах вимагають заміни, інші доживають до 25 літнього віку. Водночас як близько 60 % традиційних «мостів» приходять в непридатність вже після 5 років використання. «Мости» доводиться міняти, обточуючи все більше зубів.

Імплантація - це найсучасніший та гарантований метод повернення посмішки. Ідеальна та функціональна посмішка після закінчення лікування Вам забезпечена! Далі, ми поговоримо про основні переваги даної процедури. Ну а розповість нам про це співробітник стоматологічної клініки "Amel Dental Clinic": https://ameldental.com/services/implantacziya-zubov/, в якій безпосередньо можна провести імплантацію зубів у Дніпрі.

Основні плюси імплантації зубів:

  • Зуб відновлюється повністю, від кореня до верхівки - тому зубний ряд виглядає дуже природно і натурально.
  • Імплантація дозволяє вирішити проблеми відсутності одного або декількох зубів. Сучасна імплантація показана пацієнтам з повною адентією (відсутністю зубів), тоді як раніше доводилося задовольнятися знімними протезами.
  • На імплантатах можна фіксувати будь-які протези - як знімні, так і незнімні.
  • При установці на імплантатах знімні конструкції фіксуються більш надійно.
  • Для установки штучного зуба не потрібне обточування сусідніх зубів. Розташовані поряд зуби залишаються живими, а пацієнт не відчуєте болю і неприємних відчуттів від процедури обточування.
  • Замінюючи втрачені зуби, імплантат знімає зайве навантаження з сусідніх, тим самим зберігаючи їх. Таким чином, установка імплантатів сприяє збереженню здоров'я Ваших зубів.
  • Імплантація не дозволяє атрофуватися кістковій тканині. Постійний тиск імплантат на кістку викликає приплив крові до цього місця, тим самим знижуючи ризик захворювання.
  • Імплантація - це самий довговічний і надійний спосіб протезування. За статистикою, протягом 25 років після встановлення 95 % імплантатів зберігають свої первинні властивості.
  • Вартість імплантації зубів порівнянна з іншими видами протезування і не є високою.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 103)
Попередня новина: Як вибрати хорошу ...
Наступна новина: Что собой представляют ...

КОМЕНТАРІ