Будинок із SIP панелей: переваги

Будинок із SIP панелей: переваги

14.09.21 23:56 0 651

Сьогодні на ринку доступний великий вибір матеріалів для екологічного будівництва. Одним із них є структурно-ізольовані панелі або SIP. Далі, ми розглянемо основні переваги будинків із SIP панелей. Ну а розповість нам про це співробітник компанії "Укрпанель": https://odessa.ukrpanel.com, яка безпосередньо займається зведенням будинків із SIP панелей в Одесі.

4 переваги будинку з SIP панелей:

  • Енергоефективність. Однією з причин, чому SIP є відмінним вибором для зеленого будівництва, є енергоефективність, яку вони забезпечують. Будинки, побудовані за допомогою SIP, заощаджують від 40 до 60 % витрат на опалення та охолодження у порівнянні з будинками, побудованими з подвійним каркасом. Ізоляція в конструкційній ізольованій панелі також зберігає свою цілісність з плином часу, що робить витрати на опалення та охолодження назавжди нижчими.
  • Звуковий бар’єр та здорове середовище. SIP не тільки створюють тихіший будинок, а їх природна щільна конструкція допомагає запобігти потраплянню пилу та алергенів у будинок.
  • Свобода дизайну інтер’єру. Ви коли-небудь хотіли повісити щось у певному місці, але відчували обмеження щодо того, де розташовані шпильки у стіні? SIP обшиті орієнтованою дошкою 7/16”, що робить всю панель досить міцною, щоб підтримувати зображення, штори й навіть шафи.
  • Екологічність. Забудовники вибирають SIP в якості продукту обрамлення, тому, що: деревина використовується з низькорослих, змінних деревних культур, використовувана ізоляція не містить хлорфторвуглеводнів або формальдегіду, а вся пінопластова ізоляційна піна переробляється для повторного використання.

Висновки

Ви думаєте про будівництво зеленого житлового будинку, щоб зберегти загальну вартість власності на житло низькою? Або, можливо, ваша головна турбота - бути добрим до навколишнього середовища. Якою б не була причина побудови енергоефективного будинку, ви захочете найняти досвідченого підрядника, який так само серйозно ставиться до зеленого будівництва, як і ви. Саме таким підрядником і є компанія "Укрпанель".

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 97)
Попередня новина: Главные преимущества ...
Наступна новина: Рівненщина: суд оштрафував ...

КОМЕНТАРІ