Суд у Росії не став розглядати питання передачі американця Вілана до США

Суд у Росії не став розглядати питання передачі американця Вілана до США

15.09.21 08:16 0 337
Верховний суд російського регіону Мордовія вирішив відкласти розгляд прохання передати до США колишнього американського морського піхотинця Пола Вілана, який відбуває тривалий термін ув'язнення в Росії за звинуваченням у шпигунстві.

14 вересня суд заявив, що вирішив надіслати запит назад до Міністерства юстиції «для отримання необхідної інформації відповідно до пунктів міжнародної угоди Російської Федерації, а також для попереднього узгодження з компетентним органом Сполучених Штатів».

Команда захисту Вілана спершу просила Московський міський суд розглянути прохання їхнього клієнта про передачу Сполученим Штатам для закінчення відбування покарання. Але суд відмовився розглядати це питання і передав його до Мордовії, де зараз Вілан відбуває термін.

Мордовія – це регіон, розташований приблизно за 350 кілометрів на схід від Москви, в якому розташовані в тому числі і табори радянських часів для політичних в'язнів. ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Росія: адвокати Пола Вілана півтора місяця не можуть зв'язатися зі своїм клієнтом

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ