Ставки на хокей: кращі тоталізатори

Ставки на хокей: кращі тоталізатори

15.09.21 09:47 0 2080

Хокейний тоталізатор – це спортивний тоталізатор, в якому гравцям пропонується зробити ставки тільки на результати хокейних матчів. Події за іншими видами спорту в такий тоталізатор не можуть бути включені. Ставки на хокей за лінією помітно відрізняються від тоталізатора, так як ви можете самостійно обирати потрібні матчі.

Тиражі хокейного тоталізатора в розпал сезону оновлюються практично щодня. Це можна вважати перевагою гри в хокейному тоталізаторі. Гра на тоталізаторі дозволяє протестувати різні стратегії ставок, благо, їх існує величезна безліч. Прибуток гравця безпосередньо залежить від того, скільки випадків було вгадано в рамках одного тиражу. При цьому ризикуючи невеликою сумою, завжди є шанс отримати солідну частину призового фонду або й зовсім зірвати джек-пот.

Особливості хокейного тоталізатора

Основні правила і принципи дії хокейного тоталізатора практично не відрізняються від тоталізатора на футбол або баскетбол. Разом з тим є деякі нюанси, які слід враховувати, беручи участь в хокейному тоталізаторі. Вони дуже схожі з правилами, які зазвичай треба враховувати, роблячи ставки на хокей.

Скільки можна виграти на тоталізаторі?

Сума прибутку від участі в тоталізаторі безпосередньо залежить від того, який пул буде в конкретно взятому розіграші. Іншими словами, чим більше ставок прийняла букмекерська контора, тим більше буде загальний призовий фонд конкретного тиражу.

Також розмір виграшу визначається тим, скільки випадків гравець спрогнозував правильно. Навіть якщо призовий фонд не був дуже великим, можна виграти пристойну суму за рахунок точного прогнозування матчів. І навпаки: завжди може трапитися так, що виграш за 90% прогнозованих буде дуже скромним.

Розмір джек-поту за підсумками тиражу безпосередньо залежить від того, як давно гравці зірвали останній джек-пот. У хокейному тоталізаторі діє накопичувальна система, а джек-пот постійно збільшується від тиражу до тиражу.

Кращі контори з тоталізатором на хокей:

  • Фавбет. Цей букмекер щодня оновлює тиражі тоталізатора, якщо в передматчевій лінії є досить подій. Доступна опція пакетної ставки, а також автоматичні ставки на випадкові результати хокейних матчів.
  • 1xBet. Хокейний тоталізатор 1хBet складається з 12 матчів, а на виграш можуть претендувати гравці, які правильно спрогнозували результати хоча б 8 ігор. У цій букмекерській конторі значні джек-поти. Та й призовий фонд окремого тиражу може сягати сотень тисяч гривень. На окрему увагу заслуговує тоталізатор на точний рахунок хокейних матчів. Звичайно, спрогнозувати точну кількість закинутих шайб дуже і дуже складно, але і призовий фонд цього тоталізатора помітно більше.
  • Marathon. Одна з найвідоміших російськомовних контор відносно недавно запустила тоталізатор для любителів хокею. Мінімальна ставка на хокейний тоталізатор в Marathon становить всього 10 гривень, а джек-пот може досягати мільйонів.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: Афганки в Таджикистані ...
Наступна новина: 14 вересня – що очікувати в ...

КОМЕНТАРІ