Переваги приватної медицини

Переваги приватної медицини

16.09.21 23:25 2 798

Питання здоров'я є ключовим для будь-якої людини, а тому одвічна дилема - приватна медицина (наприклад, медцентр "Геліос") або державна - ніколи не втратить своєї актуальності. Якщо десять-п'ятнадцять років тому майже вся високотехнологічна медицина була державною, то в останні роки з'являється все більше просунутих приватних медичних центрів. Так в чому переваги приватної медицини в порівнянні з державною

Сервіс

Сьогодні мало просто надати медичну послугу - потрібно надати відповідний сервіс. І тут приватні клініки на голову вище звичайних міських. У приватній клініці вас зустріне охоронець і відкриє двері. Після нього до вас звернеться адміністратор, який забере одяг і запропонує чай або каву. Не можна не відзначити інтер'єр, в якому пацієнт відчуває себе максимально затишно і комфортно. Ще одна важлива відмінність приватних клінік - палати в них розраховані на одного пацієнта.

Якість послуг

Майстри своєї справи є як у державній, так і в приватній медицині. Зворотна ситуація з поганими лікарями також має місце. Але абсолютно очевидно, що чим професійніший стає лікар, то тим імовірніше його відхід у приватну медицину. Причина проста - більш висока зарплата, ніж у державній медицині.

Інший дуже важливий і абсолютно об'єктивний показник - час на прийом пацієнта. У приватній клініці у фахівця є набагато більше часу на свого пацієнта, ніж у державній. Набагато більше уваги до пацієнта і з боку медсестер, які в державних клініках змушені працювати у великих відділеннях. Нарешті, останній момент, це якість обладнання і матеріалів. Якщо в державних клініках часто змушені на них економити, то в приватних використовується найбільш просунуте обладнання, яке дозволить провести ефективну діагностику.

Багатопрофільність

Раніше державні клініки перевершували приватні тим, що в них можна було отримати консультацію, тут же здати аналізи й, скажімо, лягти на операцію. Приватні клініки не могли похвалитися таким комплексним підходом, але в останні роки ситуація змінилася. З'явилася величезна безліч багатопрофільних клінік, що забезпечують комплексний підхід.

Режим роботи

Тут все дуже просто: більшість державних медичних установ не працюють у вихідні або святкові дні, а якщо і працюють, то за скороченим графіком. Графік же роботи в приватних клініках набагато зручніший для пацієнтів.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 92)
Попередня новина: Основні несправності ...
Наступна новина: Использование Twitch для ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
TrueIVLife - 17.09.21

Умные вещи говорит автор!

аватар країна
VllAll - 16.09.21

новость послал по инету.