Особливості та переваги системи тропічний душ HERZBACH

Особливості та переваги системи тропічний душ HERZBACH

17.09.21 00:25 0 586

Всі ми хочемо максимального комфорту у ванній кімнаті, адже водні процедури - це не тільки гігієна, а й психологічне та емоційне розслаблення. Тропічний душ HERZBACH - модне явище в дизайнерському оформленні ванної. Як працює такий пристрій, і в чому його переваги? Нумо розберімося.

Що таке тропічний душ?

Потрапити під проливний дощ, прямуючи в магазин або у справах - подія не з приємних. Але кожен з нас, напевно, зможе згадати чудові відчуття від теплої літньої зливи, застав десь на природі - великі пружні струмені омивають все тіло, як ніби масажуючи його, і повертають бадьорість і гарний настрій.

Тропічний душ - система, що імітує саме таку зливу. Теплі проливні дощі - не рідкість для екваторіальних лісів, тому душ і називається тропічним. Подібна система, встановлена у власній ванній, може абсолютно перевернути уявлення про щоденне обмивання, зробивши його ще приємнішим - і кориснішим. Як влаштована така система? Якщо звичайна душова лійка відрізняється невеликими розмірами та випускає тонкі жорсткі цівки води, то лійка тропічного душу набагато більша за розмірами - її діаметр становить 25 сантиметрів і більше.

Завдяки таким розмірам потік води рівномірно покриває все тіло - його не потрібно направляти з боку в бік. Крім того, струмені тропічного душу набагато більші та м'якші, ніж у звичайній лійці - масажуючи шкіру, вони не створюють відчуття неприємного поколювання. Більшість систем обладнано додатковим регулятором напору - його можна поставити на «проливний» режим або зменшити інтенсивність.

Які головні переваги сучасної душової системи?

Вода рівномірно і постійно омиває все тіло, повертати лійку при цьому не потрібно. Великі струмені води надають хороший масажний ефект, покращуючи стан шкіри та повертаючи їй пружність. Душ прискорює кровообіг, тому дуже корисний для людей зі зниженим тиском. Пристрій прекрасно тонізує - він ідеально підходить для швидкого пробудження вранці та допомагає підбадьоритися ввечері після важкого дня.

Екваторіальна злива, під якою можна постояти у власній ванній, ефективно усуває стрес, прибирає тривогу і занепокоєння, повертає впевненість і гарний настрій. Хоча для звичайних ванних кімнат тропічна система залишається новинкою, в цілому її застосовують досить давно. Наприклад, вона повсюдно використовується в санаторіях - і медики підтверджують її незаперечну користь.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 80)
Попередня новина: 5 преимуществ пледа с ...
Наступна новина: Как выбирают лучшие онлайн ...

КОМЕНТАРІ