Алла Мазур присвятила свій день народження найріднішій людині – мамі

Алла Мазур присвятила свій день народження найріднішій людині – мамі

18.09.21 02:57 1 736

16 вересня день народження у Алли Мазур – найвідомішої журналістки і телезірки України, телеведучої ТСН. Тиждень на 1+1, абсолютної рекордсменки професійних нагород - восьми премій Телетріумфу, двох Орденів Княгині Ольги. Алла - опора, символ віри і надії для багатьох українців. За традицією, ранок цього особливого дня іменинниця провела у прямому ефірі Сніданку з 1+1 разом з мільйонами телеглядачів у компанії ведучих Нелі Шовкопляс та Єгора Гордєєва. 

Алла Мазур розповіла, як провела цей рік. Рік після перемоги над онко. Алла тоді на свій ювілей приголомшила всіх і вийшла на роботу в новому сміливому образі – без перуки і з натуральним кольором волосся. Її стильні світлини прикрасили 5 обкладинок всесвітньовідомого французького глянцю Marie Claire в Україні. А її фотосесію та інтерв’ю журнал опублікував на своєму головному сайті у Франції. Також особиста відверта історія Алли про діагноз і перемогу була перекладена на іспанську мову і опублікована, зокрема, в Аргентині. Люди з усього світу дякували ведучій за сміливість, силу духу, натхнення для всіх.

Алла весь рік була поруч з тими, хто цього найбільше потребував, говорила для них на вебінарах і у своїх соцмережах, знялася у соціальній рекламі. Бо в неї тепер є місія переконати всіх, що раннє діагностування рятує життя, і ми здатні подолати важкі хвороби.

Та на цей раз Алла дуже хвилювалася, вагалася, чи приходити сьогодні до студії. Бо напередодні телеведучу спіткало нове випробування. Це її перший день народження без мами.

«Я довго збирала себе до купи. Мама пішла на небо близько двох місяців тому, мені важко про це говорити. Я не писала у соцмережах, не говорила публічно, можливо, тому що досі не можу впустити цю думку в себе. Весь час здається, що мама поїхала десь в санаторій і скоро повернеться. Відчуваю її присутність, я з нею розмовляю, раджуся, намагаюся все робити, аби в нашій родині все було добре, бо вона завжди піклувалася за нас. На день народження дякують батькам. Хочу подякувати мамочці за те, що вклала в мене, за те, що дала життя мені і брату, за любов, яка панувала у нашій сім’ї. Мамочко, я знаю, ти нас чуєш. Ми тебе дуже-дуже любимо. Тато, люблю тебе», - сказала Алла Мазур.

Згадуючи у прямому ефірі найдорожчу людину, Алла принесла фотографії з родинного альбому, - теплі сонячні спогади, це радісні миті разом, що повертають всіх у ті чудові дні з посмішками. І найкращий час у житті – проведений у родинному колі.

Ось у кадрі маленька Алла з татом і мамою. Батьки - шанована родина медиків на Хмельниччині. Тато Григорій працював до пенсії зубним лікарем, а мама Марія — дитячою медсестрою. Далі на  світлині телеведуча показує вперше свого молодшого брата Олександра, з яким у неї чудові дружні стосунки. На фото з мамою, котре зранку Алла опубліковала у Фейсбуці – вони гуляють Києвом. Дуже схожі, як і зачіски, бо волосся пишне кучеряве в Алли теж від мами. Телеведуча тішиться, що встигла показати мамі світ. На кольоровому фото вони разом з маленьким сином Артемом на відпочинку на морі у Болгарії. Біля клумби з квітами мама – це в Угорщині, а Алла - фотограф.

А на іншому фото, - її син підліток Артем рік тому дивував всіх не тільки своїм новим захопленням – стрибками на спеціальному трюковому самокаті, а й новою зачіскою та кольором волосся. Алла Мазур – демократична мама, тому дозволила синові такі сміливі експерименти із зовнішністю. Зараз у Артема новий період дорослішання, і він відмовляється багато фотографуватися. І ось чудове фото, коли бабуся і дідусь разом з першокласником Артемом на 1 вересня і з Аллою у вишиванках.

Алла Мазур закликала у ефірі Сніданку з 1+1 зателефонувати батькам і сказати, як ви їх любите.

«Любіть і бережіть своїх мам і тат і цінуйте кожну мить! Не просто зателефонуйте сьогодні батькам. А заплануйте спільну фотосесію. Так! Не клацнути на бігу на телефон, а зробити альбом. Зберігайте пам'ять. Фільмуйте емоції. Даруйте фотографії. Свою увагу. Знаєте, які були раніше традиції – красиво одягатися, йти до фотографа, робити сімейні портрети та зберігати світлини у альбомах. І ви просто зараз зробіть це – проведіть разом час», - закликала телезірка.

І найважливіше оголошення зробила Алла Мазур для всіх нас у цей день – це подарувати життя мамі 4-річного хлопчика Захарчика Оксани Лисенко з Київщини.  

«Всі, хто має бажання привітати мене, прошу врятувати життя Оксані Лисенко - молодій мамі 4 річного хлопчика! Син дуже любить і потребує маму! Жінка пережила 4 стадію онко, зараз перебуває в ремісії – їй потрібне дороговартісне підтримуюче лікування на 2 роки, щоб мати надію зупинити хворобу. І жити. Що два місяці Оксані потрібно збирати 165 тисяч гривень. Її історія сьогодні буде у ТСН о 19:30. Будь-яка гривня важлива. Ось тут реквізити на сайті ТСН.Допомога.

Реквізити для допомоги:

Монобанк

5375414124371179

Лисенко Оксана Петрівна

Приватбанк

4149499381687944

Лисенко Олександр Вікторович (чоловік Оксани)

Автор: УкрЗахідІнформ .

фото

фото

фото

фото

фото

фото
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 78)

КОМЕНТАРІ

аватар країна
ahahhahahahahahahahahahhahahaha - 18.09.21

Сайт просто чудовий, порекомендую всім знайомим!