Праски з парогенератором Tefal: особливості та переваги

Праски з парогенератором Tefal: особливості та переваги

18.09.21 18:36 13 689

В даний час парогенератори користуються великою популярністю. Вони впевнено витісняють з ринку звичайні праски. Велику лінійку парогенераторів представляє популярний бренд Tefal. На споживчому ринку прекрасно себе запропоновані праски з парогенератором Тефаль: https://www.tefal.ua/ru/Уход-за-одеждой/Паровые-утюги/c/steam%2Birons, які якісно виконують основну функцію — випрасувати білизну.

Сучасні праски з парогенератором мають вдосконалені функції. Усередині виробу може перебувати парова станція або парогенератор. Підошви у праски-парогенератора покриті керамікою, сплав металу і стали. Коштом особливих характеристик попит на техніку легендарної фірми лише зростає.

В результаті споживач отримує агрегат стійкий до подряпин, механічних пошкоджень. Відсутність дефектів збільшує термін служби побутового приладу. Вся техніка Tefal має гарний дизайн, тому процес прасування перетворюється в приємну процедуру. Слід також зазначити технічні характеристики приборів бренду.

Tefal має високу потужність і дозволяє швидко впоратися зі складними процесами. Прасувальна техніка швидко нагріваються, вона повністю буває готова до експлуатації вже через 2-3 хвилини. Відрегулювати потужність нескладно, спеціальна кнопка дозволить вибрати потрібну температуру.

Критерії вибору приладу

Перед тим, як відправитися в торгову точку за праскою з парогенератором або паровою станцією, слід визначитися, як часто та інтенсивно буде використаний прилад. Для великої родини потрібен прилад потужніший, для короткострокових поїздок можна придбати більш компактну модель. При виборі враховуйте наступні критерії:

  • Потужність приладу — парогенератор з великою потужністю дозволяє швидко впоратися з прасуванням, але він споживає багато енергії. Тому вибір потужності визначається від кількості важких для прасування речей, чисельності сім'ї. Оптимальним вважається прилад з 1600- 2200 Вт;
  • Тиск пари — рекомендується підбирати агрегат з середньої потужності пари 3-6 бар.
  • Наявність додаткових функцій — багато агрегатів Tefal оснащені додатковими функціями, що робить їх універсальними.

Незалежно від обраного приладу Tefal подарує якість і довговічність при експлуатації, при виконанні головної умови — дбайливого поводження з технікою. Придбати стильну побутову техніку пропонується на офіційному сайті бренду "tefal.ua".

Автор: УкрЗахідІнформ .

фото
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 91)
Наступна новина: Тренування вдома або в ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
Blackbiz_vendetta - 19.09.21

поза конкуренцією

аватар країна
lol959595 - 19.09.21

Нормусь

аватар країна
Bambaleilo - 18.09.21

Дуже дякую. Дуже корисна інформація

аватар країна
kilometshop - 18.09.21

ну что тут скажешь…

аватар країна
vorioss - 18.09.21

Сенкс. Интересно, и вообще полезный у Вас сайт

аватар країна
veryMadmax1488 - 18.09.21

Откуда берете инфу для постов если не секрет?

аватар країна
artem_mazurok - 18.09.21

отличный пример стоящего контента

аватар країна
vitalyamushin - 18.09.21

5ка! Отличный пост!

аватар країна
Eva12345 - 18.09.21

Умные вещи говорит автор!

аватар країна
ZenCreator - 18.09.21

Дійсно цікава тема.

аватар країна
trigandi - 18.09.21

Хорошая статья, узнал много нового!)

аватар країна
panzer_schokolade - 18.09.21

ништяг, все правильно написано. Молодец!

аватар країна
nesumkin - 18.09.21

познавательная тема