Вибори у Росії: сервіс Google Docs заблокував документи зі списками кандидатів «Розумного голосування»

Вибори у Росії: сервіс Google Docs заблокував документи зі списками кандидатів «Розумного голосування»

20.09.21 13:04 0 389
Списки з кандидатами, рекомендованими «Розумним голосуванням» російського опозиціонера Олексія Навального заблоковані сервісом Google Docs, інформує «Настоящее время», проєкт Радіо Свобода з участю «Голосу Америки», з посиланням на телеграм-канал команди політика.

За їхнім повідомленням, вони вже створили нові документи.

Російська влада вимагає блокування всіх сервісів і повідомлень, пов'язаних з «Розумним голосуванням» на нинішніх виборах. Сайт «Розумного голосування» заблокований від початку вересня. 18 вересня Роскомнадзор надіслав повідомлення соратникам Навального про те, що зажадав від Google видалити списки, що опубліковані в документах. Увечері 18 вересня YouTube видалив відео з рекомендаціями «Розумного голосування». Прихильники Навального розмістили нове відео.

17 вересня Apple і Google видалили додаток «Навальний» зі своїх магазинів. The New York Times і Bloomberg писали, що Google видалив додаток після погроз кримінального переслідування співробітників. ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Росія назвала Google імена співробітників, проти яких порушить справи через застосунок «Навальний» – The New York Times

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чим корисне читання?
Наступна новина: Марш рівності в Києві: ...

КОМЕНТАРІ