Мікроцемент в інтер'єрі: 9 важливих плюсів

Мікроцемент в інтер'єрі: 9 важливих плюсів

20.09.21 23:30 1 939

В даній статті розібрано головні якості оздоблювального матеріалу під назвою мікроцемент або (його ще називають) мікробетоном / Арт бетон. Мікроцемент — це суміш з цементу, кварцу, смол і різних барвників високої стійкості. По суті, це декоративна штукатурка під бетон. В Україні, мікроцемент набирає популярність серед вибору дизайнерів завдяки гарним показникам якості.

Головні плюси мікроцемента:

  • Зчеплення матеріалу. Мікроцемент — цемент найдрібнішого помелу, його частинки проникають в пори різної поверхні. Тому у матеріалу високий ступінь зчеплення. Коштом цього, матеріал можна наносити на бетон, гіпс, дерево, метал і скло.
  • Ідеально рівна поверхня без швів. Ви можете наносити матеріал на поверхню будь-яких розмірів.
  • Унікальний малюнок. Мікробетон сохне швидко і хаотично. Так само як і на кільцях дерева, ви отримаєте абсолютно індивідуальний мікромалюнок. Варто відзначити, що досвідчені майстри направлять малюнок так, щоб він був красивим!
  • Можливість розмаїття кольорів і фактур. Фактура мікроцемента може бути абсолютно різною і на ваш вибір! Ви можете зробити поверхню ідеально гладкою або залишити матовою. Завдяки можливості змішування з колірними пігментами, ви отримаєте будь-які відтінки бетону, а також яскраві цікаві кольори!
  • Екологічність. Мікроцемент екологічний в його склад входять в основному натуральні матеріали.
  • Не збільшує навантаження. Мікроцемент наноситься невеликим шаром (приблизно 2-3 мм), а на підлогу вже більше.
  • Зносостійкість і водонепрониrність. Мікроцемент стійкий до зносу і є водонепроникним. Тому його можна використовувати навіть у ванній кімнаті! Мікроцемент активно використовують для комерційних приміщень в якості підлогового покриття. Наприклад бутики, салони краси або магазини взуття.
  • Проти грибків і плісняви. Завдяки кільком шарам лаку, який наноситься на мікроцемент в обов'язковому порядку, бактеріям і грибку просто ніде розмножуватися з причини відсутності пір.
  • Немає гризунів. Для заміського будівництва, мікроцемент / мікробетон в якості матеріалу для підлоги має додаткову якість у вигляді захисту від гризунів.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 82)
Наступна новина: 6 преимуществ посещения ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
Plsdieden - 20.09.21

Корисного багато знайшла для себе