Виїзне вінчання: переваги та недоліки

Виїзне вінчання: переваги та недоліки

20.09.21 23:42 0 624

Виїзна церемонія вже давно стала популярною послугою на весіллях, але деякі молодята все ж цікавляться навіщо цей захід і чому традиційний офіційний розпис в РАЦСі відходить на другий план. Далі, ми розглянемо основні переваги та недоліки цієї чарівної події. Ну а розповість нам про це співробітник весільної студії "LoveStory": http://lovestory.od.ua/uslugi/vyezdnaya-rospis/, в якій безпосередньо можна замовити виїзне вінчання в Одесі.

Переваги виїзної церемонії:

  • Місце проведення. Ви в праві самі вибирати собі те місце, де ви хотіли б вимовити заповітне «Так» один одному. Це може бути, як ресторан, так і будь-яке значиме для вас місце десь на природі. І як правило в місці проведення виїзної церемонії немає обмежень по кількості запрошених, як це часто буває в РАЦСах, ви запрошуєте стільки гостей, скільки ви б хотіли бачити. Тільки головне не забути подбати про розсадження гостей, хоча б старшого покоління.
  • Оформлення. Місце для виїзного розпису буде виглядати, так як цього хочете ви, завдяки вишуканому декору. Ви самі підбираєте кольорову гаму або тематику оформлення, яку втілять в життя декоратори. Це може бути й красива арка з усіма атрибутами, і шикарний вівтар, або оригінальний фон. У зоні виїзного розпису можна розмістити фуршет або Кенді-бар, біля яких час очікування молодят стає більш приємним.
  • Комфорт. Не потрібно у свій найщасливіший день стояти в черзі для того, щоб отримати штамп у паспорті. Досить просто за день до дня одруження під'їхати в ЗАГС і забрати своє свідоцтво. Також не варто переживати про настрої реєстратора РАЦСу, щоб вам і гостям не нахамили. Ви заздалегідь зустрічаєтеся з ведучою виїзної церемонії й зможете самі для себе вирішити ваша це людина чи ні, хотіли б ви, щоб саме він оголосив вас чоловіком і дружиною.
  • "Сам собі режисер". Зрештою, сам момент розпису проходить саме так, як ви запланували. Буде грати саме та музика, яку ви виберете, а не марш Мендельсона. Якщо ви мріяли про розпис під звуки живої музики, то виберете саме той інструмент або колектив, який вам до душі, оскільки в РАГСі часто своїх музикантів залучати заборонено. Провідна виїзна церемонія створить потрібну атмосферу, прописавши індивідуальний сценарій. Будуть обряди та традиції, які захочете саме ви: вихід подружок нареченої з друзями нареченого під драйвову музику; зворушлива передача нареченої від люблячого батька до чоловіка; підношення кілець сестричкою або братиком, а можливо і котиком чи собачкою; запуск конфетті, повітряних куль і багато іншого.

Мінуси виїзної церемонії

Більшість молодят все-таки продовжують дотримуються традиційного розпису в РАГСі. Вважається, що в самій виїзної церемонії переслідується якась фальш і багато впевнені, що це просто показна гра, в якій немає щирості, оскільки офіційно молодята вже розписані. Але це лише одна з варіацій, через те, що все це можна вирішити.

Якщо ви хочете, щоб штамп стояв саме тією датою, коли у вас захід, і дата весілля збігалася з днем розпису, то варто всього лише домовитися про це з РАГСом. Вони з радістю привезуть вам реєстраційну книгу і ваше свідоцтво на виїзну церемонію розпису в Одесі, і ви поставите підпис не на фальшивому бланку, а в офіційному документі.

Висновки

Тому, як ви бачите, у виїзній церемонії присутні безліч позитивних моментів, які можуть зробити цей солодкий день ще яскравіше, солодше комфортніше. Ну а який варіант вибирати вирішувати лише вам. Головне, щоб цей варіант дав можливість вам ще більше сяяти від щастя.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 90)
Попередня новина: 6 преимуществ посещения ...
Наступна новина: Как выбрать надежное ...

КОМЕНТАРІ