Рівнянин,підозрюваний у збуті психотропних речовин,перебуватиме під вартою

Рівнянин,підозрюваний у збуті психотропних речовин,перебуватиме під вартою

21.09.21 08:08 0 291
За процесуального керівництва Рівненської обласної прокуратури слідчим відділом Управління СБ України в Рівненській області здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за підозрою 3 рівнян у неодноразовому збуті особливо небезпечного наркотичного засобу – кокаїну та психотропної речовини – метамфетаміну (ч. 2, ч. 3 ст. 307 КК України), незаконну діяльність яких припинили в ході розслідування кримінального провадження за фактом контрабанди наркотичних та психотропних речовин (ст. 305 КК України).

Під час досудового розслідування двом особам оголошено про підозри за фактами вчинення вказаних кримінальних правопорушень та обрано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою та цілодобового домашнього арешту.

У зв'язку із переховуванням від органу досудового розслідування ще одну особу оголошено у розшук. Завдяки скоординованим діям обласної прокуратури та працівників спецпідрозділу ВБКОЗ УСБУ в області 14.09.2021 зловмисника, після 2 місяців переховування, вдалось затримати.

За даними слідства підозрюваний займався збутом психотропної речовини. Правоохоронці провели у нього 2 оперативні закупки, у лютому та березні цього року.

Слідчим суддею задоволено клопотання органу досудового розслідування, погоджене з прокурором, та до підозрюваного застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Санкція статті передбачає максимальне покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 9 до 12 років з конфіскацією майна.

Примітка: відповідно до ч.1 ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ