У Рівненській області у Дубні пройшла спільна нарада прокурорів та правоохоронців

У Рівненській області у Дубні пройшла спільна нарада прокурорів та правоохоронців

22.09.21 08:10 0 322
Керівник Рівненської обласної прокуратури Андрій Рудницький, спільно з начальником ГУНП в Рівненській області Олексієм Камишанським взяли участь у нараді прокурорів та поліцейських щодо обговорення проблемних питань в діяльності правоохоронних органів Дубенського району та їх взаємодії, в тому числі, з органами місцевого самоврядування.

В нараді також взяли участь керівниця Дубенської окружної прокуратури та очільники відділень поліції, які прозвітували про результати своєї роботи.

Під час заходу його учасники окреслили системні проблеми, зокрема щодо виявлення, припинення та розкриття правопорушень на таких пріоритетних напрямках як боротьба з корупцією та наркозлочинністю, злочинів у бюджетній та земельній сферах, а також проти довкілля.

Як повідомили представники поліції однією з причин такого явища став брак кадрів, що спричинив неукомплектованість штатів відділень поліції.

Зрештою, дійшли висновку, що вжиті правоохоронними органами організаційно-практичні заходи виявилися ще недостатніми для ефективного вирішення нагальних проблем протидії злочинності та забезпечення громадського порядку в регіоні, в зв'язку з чим і виникла потреба втручаннята допомоги з боку керівництва обласної прокуратури та ГУНП в Рівненській області.

В ході спільної наради її учасники обговорили шляхи покращення взаємодії між ОТГ, громадськістю та правоохоронними органами району, а також визначили заходи, які мають допомогти правоохоронцям протистояти викликам криміногенної обстановки, достойно виконувати покладені державою обов'язки, бути відповідальними перед громадянським суспільством.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ