Афганістан: «Талібан» розширив склад свого уряду,жінок там все ще немає

Афганістан: «Талібан» розширив склад свого уряду,жінок там все ще немає

22.09.21 08:55 0 365
В Афганістані «Талібан», який захопив владу в країні, оголосив про розширення свого тимчасового уряду, оприлюднивши список заступників міністрів, що складається виключно з чоловіків, попри посилення міжнародної критики з приводу того, що дії ісламістського угруповання не відповідають його обіцянкам щодо жінок.

Речник «Талібану» Забігулла Муджагід презентував список заступників міністрів та керівників агентств під час пресконференції в Кабулі 21 вересня. За його словами, двоє командувачів – ветеранів бойових дій були призначені заступниками міністрів оборони та внутрішніх справ, що поповнило список представників консервативного крила у головній групі міністрів.

Запропоновані кандидати мулла Абдул Каюм Закір і Садр Ібрагім у звітах ООН названі бойовими командирами, які тиснули на керівництво «Талібану», щоб активізувати війну проти підтримуваного Заходом уряду в Кабулі. ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Мер Кабула заборонив працювати жінкам, якщо їхні обов'язки можуть виконувати чоловіки. Мити туалети жінкам дозволили

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 90% підприємців мають ...
Наступна новина: Росія: батько студента,який ...

КОМЕНТАРІ