Кран гідравлічний для автосервісу: особливості та переваги

Кран гідравлічний для автосервісу: особливості та переваги

22.09.21 23:21 0 527

Сучасні автосервіси оснащуються різним ремонтним і діагностичним обладнанням з метою надання більшого спектра послуг для власників автомобілів. Одним з важливих видів обладнання необхідних для якісного технічного обслуговування автомобілів є гідравлічний кран. Далі, ми детально поговоримо про те, як його вибрати. Ну а розповість нам про це співробітник інтернет-магазину https://profline.ua/gidravlicheskoe-oborudovanie/krany-gidravlicheskie/, в якому його безпосередньо можна придбати в Україні.

Особливості вибору

Кран гідравлічний гаражний для автосервісу - це пристрій, призначений для підйому та переміщення важких вузлів транспортних засобів. Гідравлічні крани відрізняються по конструкції, функціональним можливостям, типу установки та вартості.

За конструкційним особливостям вони поділяються на:

  1. складні;
  2. нескладні.

За методом установки вони бувають:

  • стаціонарними;
  • пересувними.

Опорні профілі, як стріли кранів можуть бути цільними та телескопічними. Однак перш ніж придбати міні кран з тими чи іншими функціями, потрібно пам'ятати, що чим більший виліт стріли пристрою, тим меншою вантажопідйомністю він володіє.

При виборі гідравлічного крана для автомайстерні по типу установки необхідно враховувати той факт, що пересувні пристрої мобільніші, але здатні піднімати менший вантаж, у порівнянні зі стаціонарними моделями.

Існують модифікації з противагою, завдяки яким виліт стріли збільшується без втрати рівня вантажопідйомності.

В цілому ж такі пристрої дозволяють провести ряд маніпуляцій з автомобілем при невеликих силових витратах з боку працівника автосервісу.

Складні моделі

Кран гідравлічний складаний - це одна з найпопулярніших моделей, що використовуються, як в сучасних автосервісах, так і в приватних гаражах. Їх переважно виготовляються з профільного трубного прокату різного діаметру. Однак більш сучасні, якісні моделі таких пристроїв виробляються з двотаврових швелерів. Їх вантажопідйомність становить в середньому близько 3 тонн.

Особливості вибору

Перш ніж купити кран гідравлічний гаражний необхідно враховувати наступні критерії таких агрегатів:

  1. тип установки;
  2. тип конструкції як опор, так стріли;
  3. функціональні можливості;
  4. максимальний рівень вантажопідйомності.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 95)
Попередня новина: Альтернативне паливо та ...
Наступна новина: Что представляют собой ...

КОМЕНТАРІ