Комітет Палати представників США схвалив санкції за списком соратників Навального з 35 імен

Комітет Палати представників США схвалив санкції за списком соратників Навального з 35 імен

23.09.21 10:01 0 380
Комітет з регламенту Палати представників США схвалила законопроєкт з рекомендаціями про запровадження санкцій відносно 35 осіб зі списку, який надали соратники російського опозиційного політика Олексія Навального. Про це повідомляє «Настоящее время».

У списку, який у лютому 2021 року Леонід Волков та Іван Жданов передали США та ЄС, вказані імена бізнесменів Романа Абрамовича, Алішера Усманова, Олега Дерипаски, глави «Роснефти» Ігоря Сечіна, голови «Газпрому» Олексія Міллера, керівника Слідчого комітету Олександра Бастрикіна, директора ФСБ Олександра Бортнікова, медіаменеджерв і гендиректора «Першого каналу» Костянтина Ернста, головного редактора RT Маргарити Симоньян, голови правління ВТБ Андрія Костіна, директора Росгвардії Віктора Золотова та інших чиновників, бізнесменів і людей з близького оточення президента Росії Володимира Путіна.

Конгресмен, член Гельсінської комісії Пол Массаро розповів у твіттері, що якщо законопроєкт, внесений представниками обох партій, буде схвалений Конгресом, то запропонований список санкцій повинна оцінити адміністрація президента Джо Байдена. Запровадження санкцій залишається на розсуд Білого дому, і на це адміністрації дається півроку.

Законопроєкт про запровадження санкцій відповідно до «Глобального акту Магнітського» внесли в Палату представників конгресмени: демократ Том Маліновскі та республіканець Джон Кертіс. ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Навальний увійшов до списку найвпливовіших людей за версією Time

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ