На території тернопільської школи-економічного ліцею №9 ім. Іванни Блажкевич облаштували навчально-розвиваючу мистецьку локацію

На території тернопільської школи-економічного ліцею №9 ім. Іванни Блажкевич облаштували навчально-розвиваючу мистецьку локацію

23.09.21 09:13 0 416
Впродовж п’яти років у Тернополі активно впроваджується та розвивається «Громадський бюджет» - конкурс громадських ініціатив, який надає можливість кожному жителю долучитися до розподілу частини коштів з місцевого бюджету шляхом створення проєктів для покращення інфраструктури у Тернополі та населених пунктах громади.

Так, завдяки «Громадському бюджету – 2021» у місті до кінця цього року буде реалізовано 23 проєкти, що отримали найбільше голосів підтримки мешканців.

Одним із проєктів-переможців, який успішно впроваджено, є «Облаштування навчально-розвиваючої мистецької локації на свіжому повітрі Тернопільського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-економічний ліцей №9 імені Іванни Блажкевич».

Відтепер на новій локації учні та вчителі закладу освіти зможуть проводити навчальні, виховні, мистецькі та спортивні заходи. Оновлена територія облаштована сучасним гумовим покриттям, яке є безпечним І зручним у користуванні. Також, відповідно до проєкту, на шкільному подвір’ї проведено реконструкцію сходів, що ведуть у спортзал, та встановлено лавки для відпочинку.

Нагадаємо, у Тернополі до 30 вересня ще триває прийом проєктів на участь у «Громадському бюджеті 2022».

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Афганістан: внаслідок ...
Наступна новина: Переваги солодких ...

КОМЕНТАРІ