Переваги тракторів МТЗ

Переваги тракторів МТЗ

23.09.21 14:53 1 553

Колісний трактор МТЗ - один з найбільш поширених видів техніки. Це обумовлено цілим рядом переваг машин білоруського виробництва, які випускаються на Мінському тракторному заводі. Виробник входить в десятку найбільших світових підприємств з випуску спецтехніки. Завод працює з 1946 року, і за цей час компанія значно удосконалила машини, що поставляються, розширивши модельні ряди та модернізувавши виробничі лінії.

Переваги модельного ряду тракторів МТЗ

Одна з переваг модельного ряду МТЗ - це наявність тракторів практично всіх тягових класів від 0.2 (міні-трактори) до 5.0 - з потужністю двигунів до 355 Л.С., здатних вирішувати широкий спектр завдань, як в сільському або житлово-комунальному господарстві, так і в будівництві та інших сферах. Це дозволяє споживачу вибирати саме ті машини, які повною мірою відповідають конкретним потребам без надмірностей і переплати за непотрібні можливості та технічні характеристики.

Загальні переваги тракторів МТЗ

Трактори МТЗ відрізняються наступними плюсами:

  • Виробник пропонує вигідні ціни, як на саму техніку, так і на її обслуговування, запчастини, додаткове обладнання;
  • Розвинена мережа авторизованих технічних центрів;
  • Безперебійні поставки всіх необхідних запчастин, які не знімаються з виробництва, як це буває у західних виробників;
  • Висока якість, надійність техніки;
  • Ергономічний дизайн кабін, зручність управління.

Важливо, що білоруські трактори випускаються з урахуванням умов, в яких вони будуть експлуатуватися. В першу чергу це кліматичні особливості, специфіка міських вулиць для машин, які призначені для задоволення ЖКГ потреб. При цьому виробник постійно модернізує техніку, закуповуючи більш надійні двигуни, насоси для гідравлічних систем, що значно підвищує її експлуатаційні характеристики.
Що стосується ціни, щоб купити трактор МТЗ, то в ціну закладаються мінімальні транспортні витрати. Також слід пам'ятати про вигідні умови торгівлі в Євразійському економічному союзі, тому вартість техніки для кінцевого споживача набагато привабливіша, ніж для тракторів західних марок.

Сумісність з додатковим обладнанням

Ще один плюс - широка функціональність, універсальність машин коштом сумісності з широким спектром додаткового навісного, напівнавісного і причіпного обладнання. Це і всілякі плуги, культиватори, борони для обробки ґрунту, роторні комунальні щітки таснігозбирачі, бульдозерні відвали та ковші навантажувачів, газонокосарки, а також обприскувачі, вакуумні місткості (асенізатори) і багато іншого.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 74)
Попередня новина: Незалежні депутати ...
Наступна новина: Горілка в тетрапаках: ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
SeriousBlackCat - 23.09.21

Это — глупость!