Горілка в тетрапаках: особливості та переваги

Горілка в тетрапаках: особливості та переваги

23.09.21 14:58 1 1747

Преміальна горілка в тетрапаку це такий же продукт що й алкоголь в скляних пляшках, тільки обходиться він на порядок дешевше. Економія грошей відбувається через відсутність переплати за упаковку. Даний алкогольний напій характеризується максимально чистим смаком і має 37,5-40 градусів. Він легко п'ється за рахунок виняткової м'якості та відсутності гіркоти. Елітна горілка 3 літри в паках є міцним напоєм, який гарантує веселе застілля і відмінне самопочуття на наступний день.

Міфи про те, що алкоголь в пакетах є неоригінальним і відповідно неякісним сьогодні повністю вичерпали себе. Багато хто хоче придбати преміальні алкогольні напої за доступною ціною, не переплачуючи за упаковку. В такому випадку водка в тетрапаках стане відмінним вибором.

Помірне вживання горілки в паках надає на організм людини сприятливий вплив. Напій є ефективним антимікробним засобом, володіє чудовими зігрівальними властивостями, дозволяє розширити судини, а також надає знеболюючий ефект.

Особливості виробництва горілки

Горілка в тетрапаку виготовляється з етилових спиртів на основі пшениці та найчистішої води. Оригінальне поєднання смаку, якість і післясмак приваблює багатьох любителів міцних алкогольних напоїв. Смакові властивості для кожної горілки в паках безпосередньо залежать від особливостей виробництва. Для надання особливого смаку та аромату вона може додатково містити натуральні ароматизатори фруктів, ягід, ванілі, шоколаду, кориці, перцю, імбиру та інших компонентів.

Вживається горілка 3 літри в пакетах в чистому вигляді, при цьому напій повинен бути охолодженим. Також він підходить для приготування різних алкогольних напоїв. Як правило, даний вид алкогольної продукції вдало комбінується з солодкими сиропами, томатним або фруктовими соками, содовою, колою, спрайтом і іншими схожими безалкогольними напоями.

Основні різновиди горілки в тетрапаку:

  • Класична. 40% алкогольний напій, що є комбінацією етилового спирту високої якості та очищеної води.
  • Фруктова. Горілка, що має різні фруктові смаки та аромати.
  • Спеціальна. Включає в себеефірні масла, що додають продукту оригінальності, самобутності та ексклюзивності.

Переваги горілки в тетрапаку:

  • Низька ціна. Ви не платите за упаковку і її дизайн.
  • Оплата відбувається виключно за те, що знаходиться всередині.
  • Зручність. Алкогольні напої поставляються в ергономічній прямокутній упаковці. Вона відрізняється міцністю, що запобігає випадкове її пошкодження. За рахунок компактності тара легко перевозиться і зберігається.
  • Безпека. При виготовленні пакувального матеріалу не використовується сировина з додаванням небезпечних для здоров'я хімічних речовин. Також не погіршується смак алкоголю.
  • Надійний захист вмісту. Горілка 3 літри буде захищена від прямих сонячних променів, вологи, піску, пилу, шкідливих бактерій, різких перепадів температури та сторонніх запахів.
  • Продуманість. Наявність крана-дозатора гарантує зручний розлив напою без необхідності підняття тари. Спеціальні ручки дозволяють без відчуття дискомфорту переносити упаковку в потрібне місце.
  • Завдяки компактності горілка в тетрапаку не займе багато корисного простору. За рахунок бездоганного смаку вона стане ідеальним доповненням для пишних урочистостей, бенкетів і великих компаній. Також даний алкоголь може подаватись у вигляді символічного подарунка. З плином часу смак горілки в паках буде таким же цілісним, насиченим. Навіть при падіннях тетрапак зберігає цілісність. Його зручно брати з собою на природу, пікнік, рибалку або поїздку.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 99)
Попередня новина: Переваги тракторів МТЗ
Наступна новина: Тендерний супровід - ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
ne_pasha - 23.09.21

Радует, что сайт постоянно развивается. Такая статья только прибавит ему популярности.