Для чого потрібна автомобільна мультиварка?

Для чого потрібна автомобільна мультиварка?

25.09.21 08:03 0 611

Багато людей пов'язали своє життя з професією далекобійника або просто люблять тривалі подорожі. Той, хто бував в таких поїздках, не з чуток знає, як важливо правильно харчуватися в будь-який час дня. Продукти низької якості, одні бутерброди і суха їжа можуть завдати непоправної шкоди здоров'ю.
 

Налагодити таке харчування в машині дуже складно, саме тому мультиварка для далекобійників справжній порятунок. Вона дозволяє швидко приготувати практично будь-яку страву, просто засипавши продукти і вибравши відповідний режим. Мультиварака автомобільна https://allforcar.in.ua/select/multivarki-avtomobilnue/ досить компактна, тому не займає багато місця.

Мультиварка для подорожей на автомобілі

Щоб не городити «город з інвертором» і прокладкою проводів 220v в автомобілі, вибрав 12 вольтів версію. (Є ще: на 220v, на 110v, на 24v.).

Для початку потрібно завести двигун (споживана потужність апарату до 100 ват, можна порівняти з фарами, але краще не випробовувати терпіння акумулятора).

Встромити прилад в розетку в багажнику (тримати мультиварку на колінах і вести машину - занадто високий пілотаж), закріпити від переворотів. Натиснути одну кнопку з двох (друга перемикає на підігрів). В дорогу! Менше ніж через 30 хвилин. У салоні з'явився ненав'язливий запах правильної каші. Розсипчастої, запашної. Без зайвої води. Результат 5 балів.

Плюси:

  • смішна ціна;
  • проста конструкція (2 кнопки, 2 лампочки, провід);
  • багата комплектація;
  • мінімальне споживання електрики (нормальна мультиварка витрачає 500-800 ват, плюс втрати в інвертор, не всякий автомобіль витримає).

Мінуси:

  • чистий Китай (інструкція англійською мовою тільки за запитом, російської немає взагалі);
  • смішний вигляд;
  • маленька;
  • для готування від 220v (на стоянці) треба везти або другу мультиварку, або зарядний пристрій (з 220 в 12);
    незнімна чаша.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 91)

КОМЕНТАРІ