Бренд AAMCO: загальна інформація

Бренд AAMCO: загальна інформація

26.09.21 11:07 0 883

AAMCO - це мережа спеціалістів з ремонту трансмісій, яка надає комплексні послуги по догляду за автомобілем. Компанію заснували Ентоні А. Мартіно та Роберт Морган. На сьогоднішній день вона управляє більш ніж 600 автомобільними ремонтними центрами в Америці та Канаді. Детальніше про цей бренд можна прочитати на сайті https://nomao.com/brand-aamco/.

Історія

До початку створення компанії Anthony A. Martino Company (AAMCO) у 1957 році Мартіно працював над автоматичними коробками передач на орендованому просторі у Філадельфії. Він заснував компанію під назвою AAMCO Auto and Truck Repair.

Ім'я було вибрано не лише для відображення ініціалів Мартіно, але й для того, щоб воно з’явилося у верхній частині списків на жовтих сторінках. Мартіно почав з відкриття кількох магазинів у Філадельфії, а потім поширився на інші райони. Це було зроблено за допомогою партнерів Вальтера Д’луца та Річарда Сільви.

Він вирішив зосередитися виключно на автоматичних коробках передач через їх високу частоту збоїв. Він відмовився від назви компанії «Ремонт автомобілів і вантажівок», щоб допомогти зі спеціалізацією. AAMCO надавала послуги лише до 2007 року.

Роберт Морган прийшов до ідеї націоналізувати компанію, відкривши фірмові магазини з ремонту трансмісій по всій країні. Це було в 1962 році, і до 1963 року AAMCO продала свою першу франшизу Джеку та Івану Джиннінгерам у Ньюарку, штат Нью -Джерсі.

Компанію у 2006 році викупила компанія American Capital і перенесла штаб - квартиру в Пенсільванію. Одинадцять років потому її франчайзер "American Driveline Systems" був проданий Transom Capital Group.

Завдяки прогресу в технології автоматичні коробки передач стали надійними, отже, скоротився їх цикл ремонту. Це призвело до того, що в середині 2000-х років компанія AAMCO здійснила ребрендинг на трансмісії та повний догляд за автомобілем. На сьогодні компанія є найбільшим франчайзером автомайстерень та спеціалістів з трансмісії.

Напрямки бізнесу

AAMCO пропонує експертне обслуговування та ремонт для всіх потреб по догляду за автомобілем. Послуги охоплюють ремонт та відновлення ручної/автоматичної коробки передач, вдосконалену комп’ютерну діагностику, обслуговування та заміну зчеплення. Повні послуги з гальмування охоплюють також ротори та гальмівні колодки. Фахівці працюють над більшістю типів транспортних засобів, включаючи автопарки та автомобілі 4х4.

Ключові факти

AAMCO святкувала свій 50 річний ювілей у 2012 та 2013 роках. Святкування відзначило народження концепції мережі ремонтних франшиз у 1962 році та відкриття першого франчайзингового центру у 1963 році.

AAMCO завжди використовувала знаменитостей у своїй рекламі та була однією з перших компаній, яка використовувала їх як представників у телевізійній рекламі. Деякі з її попередніх представників включали Уілта Чемберлена, Клода, Акінса, Робіна Вільямса, Луїзу Лассер та Джонні Юнітаса.

Мета AAMCO

Мета AAMCO - бути вибором номер один для автомобільних потреб. Вона має на меті запропонувати комплексні рішення для догляду за автомобілем протягом усього терміну служби автомобіля.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 93)

КОМЕНТАРІ