«Укрзалізниця» повідомила про старт розпродажу своїх непрофільних активів

«Укрзалізниця» повідомила про старт розпродажу своїх непрофільних активів

28.09.21 09:01 0 666
Перший аукціон з продажу непрофільних активів «Укрзалізниці» відбудеться в електронній системі «Prozorro.Продажі» 27 вересня, повідомила пресслужба компанії.

«Вперше в історії компанія виставляє на аукціон будівлі, які не є профільними. на кону 5 лотів: нежитлові приміщення, магазини, спиртосховище. Від реалізації першої партії непрофільних активів Укрзалізниця планує отримати щонайменше 13 млн грн. Загалом до кінця року компанія планує отримати від реалізації непрофільних активів мінімум пів мільярда гривень», – йдеться в повідомленні.

5 жовтня, за даними УЗ, заплановано продаж ще 4 лотів, куди входять два приміщення аптеки, підвальне приміщення, одне нежитлове та магазин.

У липні «Укрзалізниця» анонсувала продаж непрофільних активів. Повідомлялося про продаж 11 будівель та 11 нежитлових приміщень, що розташовані в містах Київ, Львів, Дніпро, Кривий Ріг, Синельникове, Сміла та Чоп.

Читайте також: «Укрзалізниця» звітує про перші аукціони з оренди площі вокзалів

Раніше «Укрзалізниця» заявила про намір передати в оренду комерційні площі на 24 вокзалах і очікує на прибуток щонайменше 8,4 мільйона гривень на місяць і понад 100 мільйонів гривень на рік.

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Револьвер під патрон ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ