Як вибрати обідній стіл: поради та рекомендації

Як вибрати обідній стіл: поради та рекомендації

30.09.21 21:56 9 574

Огляньте свою квартиру уважно і зверніть увагу на меблі яка стоїть в кожній кімнаті. Швидше за все у вітальні у вас є журнальний столик, в спальні трюмо, в кабіні письмовий стіл, ну і, звичайно ж, на кухні обідній. Це свідчить про те, що стіл є невід'ємною частиною інтер'єру житлового простору. На один рівень по необхідності з ним може зрівнятися тільки стілець і ліжко. Саме тому пропозиція продавців на ринку меблів настільки велике, що за допомогою класифікації можна написати цілу енциклопедію про цей вид меблів. Але ми постараємося коротко розповісти вам про те, як вибрати обідній стіл правильно і дамо кілька порад, щодо його форми, дизайну і матеріалу.

Як підібрати обідній стіл і зробити кухню затишною і просторою?

Відповідей на це питання - більш ніж достатньо. Ці меблі спрямована на облаштування домашньої їдальні або робочої зони. На стіл ставиться вже готова їжа або він служить предметом для її приготування. Стіл може виконувати відразу кілька функцій, тому ставитися до розряду універсальної меблів. Саме тому меблі можна поставити і на кухні і навіть у вітальні. Про те, якими критеріями користуватися в процесі вибору цих меблів і на що потрібно звертати увагу в першу чергу ми поговоримо далі.

Зовнішній вигляд меблів

Через те що різноманітність кольорової палітри цих меблів неймовірно велике, часом, вибрати стіл навіть складніше ніж машину.

Головне щоб колір меблів відмінно поєднувався з основною гамою інтер'єру кухні або їдальні. Якщо ви не замовляєте цілу модульну систему, а купуєте стіл окремо, то зверніть увагу на зовнішній вигляд решти меблів в приміщенні. Якщо ви прихильник сучасного методу оформлення і вибору одного дизайну, то стіл також повинен бути відповідним для нього. Наприклад, для класики можна вибрати масивну модель з дерева, а для хай-тека, скляний стіл на хромованих ніжках.

Є також і комбіновані моделі. Вони поєднують в собі відразу кілька матеріалів: скло і дерево, метал і пластик і так далі. Таким чином, ви отримуєте щось особливе і унікальне. Мало у кого на кухні можна побачити гарнітури такого плану. Щоб поставити таку меблі у себе на кухні, безумовно, потрібно бути екстравертом.

Як правильно вибрати обідній стіл?

Перед покупкою, необхідно вибрати оптимальний розмір обіднього столу. Для цього, виберіть місце, де вона буде стояти, мобільні моделі не варіант для меблів даного типу. Подумайте, скільки гостей Ви хотіли б за ним розмістити.

Форма повинна поєднуватися з іншими предметами в кімнаті. Матеріал і колір обіднього столу також відноситься до цього правила.

Якщо ви зробили замовлення через інтернет, відразу після доставки перевірте його цілісність. Якщо стіл збірної, подивіться, щоб ніжки міцно кріпилися до основи, не було подряпин, відколів і тріщин, меблі стояла рівно і не хитався.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 86)
Наступна новина: Як вибрати стіл для кухні?

КОМЕНТАРІ

аватар країна
fssd21 - 30.09.21

Каменты жгут! :-D

аватар країна
ichi404 - 30.09.21

Як вибрати зрозуміло, а ось де можна придбати кухонні столи за доступною ціною так і не висвітлили...

аватар країна
Slideskull - 30.09.21

Каменти жгут! :-D

аватар країна
Gossamer - 30.09.21

Блог супер, побольше бы подобных!

аватар країна
Megadrimmer - 30.09.21

Очень познавательно. Спасибо.

аватар країна
Tonni_Montana - 30.09.21

Гарний пост, двозначний ...

аватар країна
Fatalitii - 30.09.21

автору спасибо за пост !!

аватар країна
Feodosia_hd - 30.09.21

Я ось думаю, а де Ви матеріал взяли для вирішення описаної у статті, невже з голови?

аватар країна
Mosklad - 30.09.21

І правда креатив ... супер!