Конкурентні переваги бару

Конкурентні переваги бару

02.10.21 13:05 0 850

Дивно, але останнім часом все більше збільшується різниця між закладами, де людина може спокійно випити свій улюблений пінний напій. Ресторатори все чіткіше створюють кордони для різних верств населення. Але питання не в тому, скільки грошей готовий вкласти бізнесмен в майбутній бар, а в тому, як він буде виглядати: розкішно, затишно по-англійськи або убого по-радянськи. Залежно від того, як буде виглядати ваш бар зсередини та зовні, такий до вас гість і зайде. Тому багато власників закладів створюють бари по типу «англійських пабів», тому що вони користуються величезною популярністю по всьому світу. Ознайомитись з подібним закладом можна відвідавши сайт пабу "Добрий друг": https://www.goodfriend.net.ua/. Так що варто брати приклад з кращих! Тому варто заздалегідь потурбуватися і про вибір місця розташування і про дизайн закладу.

Обстановка і дух закладу

Немає жодного паба в Англії, у якого б не було своєї унікальної, властивої та притаманної йому обстановки. Дух закладу не має відношення до його дизайну. Дух пронизує бар і притягує своїх постояльців заходити в нього знову і знову. Він його душа. Адже людей вабить не тільки меню, не тільки запропоновані смачні напої, а й цікаві розваги. Це може бути величезний стіл для пулу посередині закладу, де відвідувачі за пінтою грають на переможця. Або ж це може бути велика дерев'яна піраміда, що дозволяє відвідувачам грати в захоплюючу гру «Дженга». І, звичайно ж, музичні вечори, коли ви можете запросити в ваш бар не тільки професіоналів, а й любителів, які грають на різних музичних інструментах. Ці віртуози моментально створять вам і вашому бару неймовірну популярність.

Назва

Назва бару має не тільки поєднуватися з його дизайном, але і пронизувати його обстановку:

  • Ніяких іноземних слів. Ні в якому разі не називайте ваш заклад англійськими словами. В іншому випадку, ви зіткнетеся з тим, що більшість відвідувачів будуть вимовляти його неправильно і «перекручувати» його до невпізнання. Тим самим, ви втратите дуже багато відвідувачів.
  • Запам'ятовуваність. Ваш заклад є унікальним, значить, і його назва теж. Вам потрібно вибрати таку назву, яке буде на слуху у людей.
  • Розуміння. Важливо повністю розуміти сенс. Назвавши бар "Англійський паб", потрібно відразу розуміти, що і дизайн і обстановка повинна відповідати назві.
  • Недостатньо запропонувати клієнту кілька сортів англійського пива. Потрібно створити атмосферу реального англійського паба. А вона відбивається навіть в мірних обсягах, адже в Англії пиво пінтами міряють

Особливості

Ну і найважливіше - це конкурентні особливості, а значить, і переваги вашого закладу. Він повинен притягати клієнтів! Останнім часом найбільш успішні пивні заклади повертаються до старої німецької традиції - персональним пивним кухлям. Дана особливість дозволяє з невеликими витратами отримати постійного клієнта. Замислюючись про створення німецької пивної, детально продумайте унікальну підбірку традиційного німецького пива. Купуючи все необхідне для функціонування англійського паба, зверніть увагу на посуд (в Англії, наприклад, традиційними є олов'яні пивні кухлі), підберіть кращі сорти англійського лагера, шотландського елю і сидру. Навчіть персонал тонкощам обслуговування гостей і особливостям в наливанні пива. Ось, наприклад, одна з них: пиво потрібно наливати до спеціальної позначки, а якщо її немає, то до країв келиха.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 99)

КОМЕНТАРІ