Сергій Надал привітав учасників Всеукраїнського IX турніру з вільної боротьби «Кубок голови м. Тернополя»

Сергій Надал привітав учасників Всеукраїнського IX турніру з вільної боротьби «Кубок голови м. Тернополя»

05.10.21 08:19 0 394
2 жовтня стартував IX відкритий Всеукраїнський турнір з вільної боротьби «Кубок голови м. Тернополя» серед кадетів 2005–2007 р.н. та молодших.

Цьогоріч на престижні спортивні змагання приїхали 14 команд-учасниць з різних куточків України. Зокрема, завітали борці з Бердянська, Борщова, Броварів, Виноградова, Дубно, Збаража, Кам’янця-Подільського, Львова, Снятина, Теребовлі, Хмельницького, Чернівців, а також прибула команда з міста Будапешт (Угорщина).

З вітальним словом до учасників турніру звернувся міський голова, голова Тернопільської обласної федерації вільної боротьби Сергій Надал.

«Боротьба є одним із наймасовіших та улюблених видів спорту тернополян. Тому ми дуже пишаємось нашими тренерами та борцями, і раді з того, що турнір відбувається уже вдев’яте та є традиційним, – зазначив міський голова. – На жаль, через певні карантинні обмеження на грі немає глядачів, адже тоді б зал був повністю заповненим нашими вболівальниками. Тож бажаю усім спортсменам безкомпромісної боротьби, чесного суддівства та нехай перемагають найсильніші».

Учасники турніру змагатимуться у різних вагових категоріях та, окрім нагород призерів, оберуть переможців у номінаціях «Найкращий борець турніру» та «За волю до перемоги». У рамках заходу відзначать і наймолодших учасників турніру.

Судівську колегію очолює суддя міжнародної категорії Сергій Цимбал.

Бажаємо командам чесної боротьби, яскравих перемог та здійснення усіх амбітних, спортивних планів і цілей.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ