5-6 жовтня у Тернополі відбудеться промивання водопровідних мереж. Буде відсутнє водопостачання

5-6 жовтня у Тернополі відбудеться промивання водопровідних мереж. Буде відсутнє водопостачання

05.10.21 08:41 0 409
У зв’язку із плановим промиванням водопровідних мереж і ремонтними роботами на насосних станціях та водопровідних мережах, з 00.00 год. 5 жовтня до 24.00 год 6 жовтня буде припинено водопостачання мікрорайонів «Сонячний», «Аляска», «Північний», «Східний», «Канада», «Дружба», «Кутківці», «Пронятин», «Березовиця», а також довколишніх сіл.

З водою будуть мешканці центральної частини міста, мікрорайонів «Новий світ» і «Старий парк» (однак на вулицях Клінічній, Коцюбинського та Підгородній можливі перебої у водопостачанні), вулиць Текстильна, Поліська (промислова зона), проспекту Злуки, 1-25 (непарний бік).

Вода з пониженим тиском подаватиметься у помешкання на вулицях: Бродівська, Лук’яновича, Малишка, Омеляна Польового, Оболоня, Стадникової, Чернівецька, тобто може бути відсутньою на верхніх поверхах багатоповерхівок.

У період відсутності води в мережах також буде здійснено комплекс робіт, які неможливо виконати за звичайних умов.

Адміністрація КП «Тернопільводоканал» просить вибачення за тимчасові незручності та зазначає, що промивання водопровідних мереж – щорічна процедура, передбачена технологією експлуатації водопровідних мереж. З метою покращення якості води здійснюють її двічі на рік – навесні та восени.

Радимо не відкладати створення запасу води на останні години 4 жовтня, оскільки через інтенсивний розбір води протягом короткого періоду великою кількістю споживачів відбувається збурення осаду заліза на внутрішній поверхні водомереж, а це негативно впливає на її якість.

Також нагадуємо, що після завершення промивання, 7 жовтня, воду перед вживанням варто кип’ятити.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: 239 нових випадків COVID-19 ...

КОМЕНТАРІ