Переваги керамічної плитки

Переваги керамічної плитки

07.10.21 09:42 0 639

Керамічна плитка є одним з найдавніших оздоблювальних матеріалів. Основними перевагами, завдяки яким володіє цей матеріал є: екологічність, довговічність, невибагливість у догляді, пожежна безпека та велика декоративна різноманітність. Нумо поговорім про це докладніше. Ну а розповість нам про це співробітник інтернет-магазину https://plitka4you.com.ua/, в якому безпосередньо можна купити плитку за доступною ціною.

Основні плюси керамічної плитки:

  • Екологічність. В основі сировини для виготовлення керамічної плитки, керамограніту, мозаїки використовуються тільки такі природні компоненти, як глина та кварцовий пісок, а також натуральні мінеральні речовини. Відомі світові виробники кераміки завжди строго контролюють весь процес видобутку глини зі спеціально знайдених кар'єрів. Надалі вся сировину проходить антирадіаційний контроль і тільки потім допускається до виробництва. Керамічна плитка так само абсолютно неалергенний матеріал, оскільки в процесі випалу при дуже високих температурах з неї видаляються всі алергени та токсини. Зовсім не випадковим є той факт, що керамічна плитка використовується в операційних, адже вона практично стерильна.
  • Надійність та довговічність. Керамічна плитка по суті найміцніщий і самий довговічний обробний матеріал. Якщо плитка підібрана правильно, з урахуванням усіх умов експлуатації, а також правильно укладена, то вона прослужить без втрати початкового зовнішнього вигляду упродовж багатьох років. Керамічна плитка не гнеться, витримує практично будь-який тиск, стійка до температурних перепадів і механічних впливів, а також не проводить електричний струм.
  • Пожежна безпека. Величезний плюс керамічної плитки полягає в тому, що вона є не горючим матеріалом, що витримує високі температури. Так само завдяки високій теплопровідності вона стала широко використовуватися разом з "теплою підлогою". І що дуже важливо, виходячи з натурального складу, кераміка не виділяє токсичні речовини навіть при сильному нагріванні. Висока вогнетривкість дозволяє використовувати плитку в зонах, які прилягають до камінів та печей.
  • Гігієнічність та вологостійкість. Керамічна плитка самий гігієнічний і вологостійкий обробний матеріал. Вона не боїться впливу вологи, побутової хімії, не вбирає запахи, що робить процес догляду за нею дуже простим і нетрудомістким заняттям. А високий ступінь вологостійкості дозволяє використовувати її в басейнах, саунах, лазнях і хамамах.
  • Багатофункціональність. Виходячи з естетичних і технічних характеристик, область застосування керамічної плитки вкрай широка. Вона використовується для внутрішньої та зовнішньої обробки приміщень, для облицювання басейнів, цоколів і фасадів будівель. Завдяки високій міцності, плитка підходить для укладання в торгових центрах, магазинах, вокзалах, офісних приміщеннях і т. д.
  • Чудовий матеріал для втілення дизайнерського задуму. Сьогодні важко уявити собі проект, в якому б не використовувалася керамічна плитка. Різноманіття колекцій, колірних рішень, розмірів і фактур дозволяє задовольнити смак найвишуканіших покупців і втілити найсміливіші дизайнерські рішення. Для створення унікальних і креативних інтер'єрів в кожній колекції плитки присутня величезна кількість декоративних елементів.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 94)
Попередня новина: 10 способов сделать ...
Наступна новина: З 7 жовтня у Тернополі буде ...

КОМЕНТАРІ