Пультова охорона - переваги перед автономною сигналізацією

Пультова охорона - переваги перед автономною сигналізацією

07.10.21 14:08 20 684

Всі ми знаємо, що таке пультова охорона, але зараз на ринку з'явилося багато різних готових наборів охоронних сигналізацій. Вони містять всі необхідні складові. Таку сигналізацію можна встановити самому, без сторонньої допомоги. Покупцеві потрібно тільки слідувати докладної покрокової інструкції. Однак, надійна вона і впоратися чи з покладеним на неї функцією охорони?

Автономна сигналізація - це датчики відкриття дверей, розбиття вікна, руху та інші (можна встановити будь-які датчики в сигналізацію - все залежить від типу та місця розташування приміщення), які з'єднані в одну систему з контрольним приладом ( "мозком" сигналізації). При спрацьовуванні будь-якого датчика, система виконує запрограмовані дії - включається звукова сирена, мигалка і т. д... Якщо є gsm модуль, то на зазначені номери телефонів відправляє тривожні повідомлення.

Живлення автономної сигналізації походить від мережі 220В, але зазвичай вони мають акумулятор. Тому навіть у разі відключення електрики, охоронна сигналізація буде працювати.

Мінуси автономної сигналізації

Тепер про мінуси. Сирена і мигалка - єдиний спосіб оповіщення про проникнення в приміщення. Gsm модулем обладнані не всі сигналізації і як показує практика - від повідомлення мало толку. Якщо немає зв'язку, розряджений мобільний або просто не побачили - то про злом дізнаєтеся вже пізно. А в цій справі важлива швидкість реагування.

Сирена і мигалка? А ви часто звертаєте уваги на працюючу сигналізацію, наприклад, на авто? І телефонуйте чи в міліцію при кожному такому випадку? Швидше за все, люди здивовано подивляться на джерело звуку, побачать людини, який незворушно скаже "Ось, налагоджую систему" і підуть. Порушник не буде метушитися, при спрацьовуванні автономної сигналізації, у нього буде пару хвилин, щоб не викликаючи підозри зламати сирену.

Охорона пультовая - переваги

Набагато надійніше охорона пультова. По суті, це така ж автономна сигналізація, але без сирени і мигалок (хоча за бажанням можна встановити і їх). Сигнал про спрацювання моментально надсилається на пульт моніторингу охоронного агентства. Вони ж і виконують подальші дії, які узгоджуються під час укладення договору на охорону - приїжджає група швидкого реагування, здійснюється дозвон господареві, повідомляється в міліцію. Сценаріїв багато, але всі вони спрямовані на те, щоб в найкоротші терміни вжити заходів, що захищають майно від чужого зазіхання.

Відстеження сигналів пультової охорони відбувається цілодобово. Пультова охорона иммет тільки один мінус - це щомісячна оплата. Але погодьтеся, спокій за збереження майна цього варто.

Коли краще встановлювати пультової охорону, а коли автономну?

Автономна сигналізація буде корисна тільки в разі, якщо в будинку є консьєрж, який прибіжить, щоб подивитися що сталося, або сторож на території. Також багато хто встановлює подібну систему для охорони гаража, але тільки в тому випадку, якщо в ньому немає нічого цінного, а лежить різний мотлох, від якого позбутися шкода, а складати кудись потрібно. В інших випадках краще підійде охорона пультова. Так, дорожче, зате надійніше.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 94)
Попередня новина: 65 нових випадків COVID-19 ...
Наступна новина: Сигналізація для квартир і ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
Talenter - 07.10.21

ну що тут скажеш ...

аватар країна
ytnnvnv - 07.10.21

І правда креатив ... супер!

аватар країна
Gossamer - 07.10.21

Пора автору памятник поставить при жизни. Кто за?

аватар країна
RAWWAW - 07.10.21

Спасибі, стаття дуже допомогла.

аватар країна
flexclowner - 07.10.21

решил помочь и расшарил статью в соц. сетях

аватар країна
Flybtt - 07.10.21

статья неплохая но название как-то не очень

аватар країна
stable08 - 07.10.21

Блестящая идея

аватар країна
Vmkh21 - 07.10.21

смени название домена

аватар країна
Poshlaya7 - 07.10.21

Всім привіт. Сподобався пост, ставлю 5 балів.

аватар країна
Andrew_Besermit - 07.10.21

новина послав по інету.

аватар країна
Trittsky - 07.10.21

Чіпляє, відмінно написано!

аватар країна
tanya_de - 07.10.21

Все нравится. Спасибо за пост!

аватар країна
itsyoujohnwayne - 07.10.21

було цікаво вас почитати, спасибі і удачі!

аватар країна
Zloi1980 - 07.10.21

5ка! Отличный пост!

аватар країна
Western6 - 07.10.21

Да вы сказочник

аватар країна
grib0 - 07.10.21

Сайт просто замечательный, порекомендую всем знакомым!

аватар країна
IgorBus - 07.10.21

Каменты жгут! :-D

аватар країна
romich51 - 07.10.21

супер оригінально

аватар країна
egormesc - 07.10.21

В нашем районе кражи - довольно частое явление. Я уже больше года подключен к пультовой охране https://ok-kardinal.com.ua/pultovaya-oxrana-kvartir-i-chastnyix-domov, и могу сказать, что теперь сплю спокойно.

аватар країна
IrinaKisulka - 07.10.21

реальна тема