Шкіряний пояс: що потрібно знати?

Шкіряний пояс: що потрібно знати?

12.10.21 13:35 0 740

Шкіряний ремінь — це предмет, що допомагає зробити образ дійсно яскравим. Зараз він вже перестав бути звичайним елементом гардеробу. Кілька років тому модельєри зі світовим ім'ям звернули на нього свою увагу і тепер пояс, виконаний з натуральної шкіри з якісною обробкою, став повноцінним аксесуаром, щорічно зазнає змін зовнішнього вигляду. Це необхідно для підкреслення характерних нюансів створюваного образу.

Шкіряний пояс: чому саме він?

Шкіряний пояс — це аксесуар, який підкорив подіуми. Щоб джинси або капрі виглядали стильно, цілком достатньо купити шкіряний ремінь, зшитий за ескізами відомого дизайнера. З цим завданням може впоратися і дешевший аналог від вітчизняних або китайських виробників. У столичних бутиках ціна може доходити до декількох тисяч гривень. Це робить покупку неможливою для багатьох модників. Вихід з цієї ситуації досить простий — купити пояс в інтернет-магазині поясних ременів і пряжок ручної роботи https://klamra.com.ua/. Тут вас здивує широка пропозиція моделей і якісний підхід до кожного клієнта.

Для більшості людей шкіряний пояс давно перестав бути звичайною річчю, за допомогою якої на поясі затягуються штани або спідниця. Хоча це була його початкова функція, виконувана протягом декількох століть. Зараз він сприймається як повноцінний аксесуар. Дійсно, присутня маса відмінностей між звичайними моделями й тими, які дозволяють дати заграти силуету новими фарбами.

Як вибрати стильний ремінь?

Для того, щоб виріб мав роль прикраси, необхідно поєднати кілька факторів:

  • Шкіряний пояс повинен володіти привабливим зовнішнім виглядом. Для цього його зовнішня поверхня обробляється стразами та камінням, на нього наносяться малюнки та вишивка. Не варто забувати й про лакування шкіри.
  • Якість сировини теж має велике значення. Для моделей, які носяться разом з джинсами, береться більш товста шкіра. Є вироби, які розробляються спеціально для жінок. Вони відтіняють силует сукні. У цьому випадку більш доречною є тонка шкурка ягняти. Так, такі вироби менш довговічні, зате вони ідеально виглядають на фігурі.
  • Мало купити шкіряний пояс, необхідно правильно підібрати його ширину та довжину.
  • Пряжка - це не просто фурнітура, за допомогою якої закріплюється виріб. Гра з її зовнішнім виглядом і робить зі звичайного пояса повноцінний стильний аксесуар. Саме тому, її підбору також варто приділити неабияку увагу.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 84)
Наступна новина: Переваги проживання в ...

КОМЕНТАРІ