Переваги проживання в котеджному містечку «Золоче комплекс»

Переваги проживання в котеджному містечку «Золоче комплекс»

12.10.21 15:21 0 803

RIVIERA ZOLOCHE є чарівний комплекс багатоквартирних житлових будинків і котеджів, розташованих на просторій ділянці, в оточенні лісу поблизу Дніпра. Це краще виконання за останні роки, яке стало візитною карткою та еталоном високого стандарту в будівництві житлових комплексів. Дане котеджне містечко розташоване в Київській області, Бориспільського району, с. Вишеньки. В районі є продуктові магазини, дитячий садок і початкова школа.

Про комплекс «RIVIERA ZOLOCHE»

Це обгороджений від сторонніх престижний комплекс, розташований поруч з Дніпром. Геніальні архітектурні проекти, прекрасно вписуються в характер розташування, а високий рівень обробки задовольнить навіть найвимогливіших клієнтів. Модерністська архітектура, свобода простору та близькість до природи, в поєднанні з високою якістю матеріалів і конструктивних рішень, унікальна атмосфера в поєднанні з ідеальним місцем, робить «Золоче Комплекс» відмінним вибором для тих, хто цінує комфорт і спокій, хто хоче жити далеко від шуму і метушні.

Котеджне містечко Золоче є дружнім місцем для сімей з дітьми та просто сімейних пар, які цінують мир. Для найменших мешканців побудована безпечна дитяча площадка, для дорослих організовані лавки, тому кожен, незалежно від віку, буде відчувати себе комфортно під час прогулянок.

Головні переваги сучасного житлового комплексу Золоче:

  • Найвища якість. Приголомшлива по своїй простоті архітектура будівель створена в основному з матеріалів найвищої якості.
  • Інноваційні технології. Використовувані інноваційні енергозберігаючі та екологічно чисті технології, гарантують більш низькі експлуатаційні витрати для жителів.
  • Комфорт і безпека проживання. На території комплексу розроблені просторі подвір'я для прогулянок місця з елементами малої архітектури, дитячі майданчики, є школа, магазини, кафе. Сам комплекс цілодобово охороняється.
  • Прекрасний вид на Дніпро. Красива панорама Дніпра простягається від вікон кожної садиби, проекти будинків були розроблені таким чином, що кожен може насолоджуватися цим видом.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 100)

КОМЕНТАРІ