Аватар: Легенда про Аанга

Аватар: Легенда про Аанга

13.10.21 09:16 13 742

Якщо ви не знайомі з даним анімаційним мультсеріалом, тоді варто зазначити, що його зробили американці й це не аніме, немає ніякої манги-першоджерела, це цілком оригінальний та самостійний твір, до якого вже пізніше виходили комікси-доповнення. До речі, переглянути його онлайн можна на сайті http://avataraang.online/.

Можливо, малювання та анімація спершу здадуться простуватими (навіть для 2005 року), але скажемо чесно, варто дати цьому серіалу шанс і досить швидко ви звикнете та отримаєте справжнє задоволення від його перегляду. Так битви в фінальних епізодах шалено красиві. Сам я спочатку був налаштований скептично і не розумів, чим він може зацікавити, але був приємно здивований. Головними перевагами, безумовно, є персонажі та сюжет, а й в технічному плані є чим похвалитися. Крім шикарних пейзажів і барвистого екшену (особливо в кінці сезонів), тут вас точно порадує саундтрек.

Музика прекрасно передає настрій, є і веселі, придуркуваті мелодії, і епічність заголовна тема, і бадьора під час різних погонь, і прив'язані до конкретних персонажів. Деякі композиції з задоволенням можна слухати та слухати, виразно уявляючи кадри мультфільму. Мабуть, найкращі, на мій погляд: «Introduction», «Reincarnation», «Avatar State», «Ocean Spirit», «The Chase», «Final Blow», «Last Agni Kai». Їх легко можна знайти й оцінити самостійно.

У світі цього мультсеріалу існують 4 нації, в кожній з яких деякі представники вміють підкорювати стихію:

  • Повітряні кочівники;
  • Племена води;
  • Царство землі;
  • Народ вогню.

Останні, маючи одну серйозну перевагу, розв'язали війну, яка за сюжетом триває вже 100 років, причому саме "палії" перемагають. Також в цьому світі є один унікальний маг, Аватар, здатний оволодіти відразу всіми 4 елементами, що робить його найсильнішим хранителем балансу у світі, проте він чомусь ніяк себе не проявив за останнє сторіччя.

Всі події розподілені по трьох книгам, кожна з яких присвячена якраз освоєння нової стихії: Вода → Земля → Вогонь. Сам мультсеріал починається безпосередньо з повернення Аватара, головні герої - діти та підлітки, які відправляються в небезпечну пригоду, повне невідомого, в результаті якого зміниться доля кожного з народів.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 86)

КОМЕНТАРІ

аватар країна
Azl002 - 13.10.21

Супер-пупер!

аватар країна
Exxaide - 13.10.21

ось це позитив) просто клас)

аватар країна
elementarno - 13.10.21

статья неплохая но название как-то не очень

аватар країна
Areyoutalkingtome2017 - 13.10.21

Благодарствую, полезная вещь.

аватар країна
MrEnterPro - 13.10.21

Абсолютно согласен

аватар країна
ChinaPhoe - 13.10.21

Чіпляє, відмінно написано!

аватар країна
YaroslavIsaykin - 13.10.21

Мне понравилось!

аватар країна
kskatz - 13.10.21

Дякую за цікавий матеріал!

аватар країна
cera420 - 13.10.21

Я вот думаю, а где Вы материал взяли для этой статьи? Неужели из головы?

аватар країна
Eva12345 - 13.10.21

Куль надо таких статей по-больше!

аватар країна
Ilfatnv - 13.10.21

Читаешь это и думаешь...

аватар країна
yazenok - 13.10.21

Блестящая идея

аватар країна
fatkazan - 13.10.21

ну что тут скажешь…