Що таке THETA?

Що таке THETA?

18.10.21 19:41 0 780

Theta Network - це заснована на блокчейні платформа доставки стрімінг-контенту. Вона забезпечує доставку контенту з високою пропускною здатністю з використанням децентралізованої технології. Поточна мережа підтримує Samsung VR, Sliver.TV і MBN, найбільше корейське новинне видання. Фактично, команда засновників Theta Labs також управляє Sliver.TV. THETA і TFUEL власні маркери криптовалюти, що використовуються в мережі.

Більшість блокчейн-проектів зосереджені на зберіганні даних, але стрімінговим платформам передачі відео, таким як Netflix і Hulu, потрібно більше, ніж просто дисковий простір. Швидкість передачі даних і пропускна здатність є ключовими для цих служб, оскільки 140 мільйонів осіб, які одночасно отримують доступ до тисяч файлів, можуть повалити сервер. Якість відео 4K може досягати 48 Мбіт / С, а високе розширення VR 16K-до 768 Мбіт / с. Немає потреби говорити, що нам знадобиться кращий інтернет.

Звичайно, Theta далеко не єдина компанія, яка займається стрімінговим мовленням (особливо ігор). Twitch є лідером в цій області, маючи від 2,2 до 3,2 мільйона унікальних відвідувачів в місяць.

Короткий огляд криптовалюта THETA (TFUEL)

З 8 січня по 8 лютого 2018 року був проведений продаж токенів Theta за допомогою ICO, в результаті чого компанія залучила приблизно 20 мільйонів доларів, в обмін на 300 млн. THETA. THETA приймається на різних криптовалютних біржах. Щодня торгується на суму близько 10 мільйонів доларів, причому торгові пари включають BTC, USDT і ETH, а також фіаті валюти, такі як KRW. До речі, Theta Fuel курс можна переглянути на сайті .

Як працює Theta?

Theta - це більше, ніж просто спроба Sliver.tv впровадити блокчейн у свій реальний продукт, щоб залучити якомога більше уваги. По-перше, існує модифікований механізм консенсусу BFT, який вони називають багаторівневим BFT. По суті, це модифікований PBFT, який створює рівні вузлів для максимально швидкої обробки блоків і забезпечує більш ефективне масштабування.

Ресурсно-орієнтований пул мікроплатежів дозволяє обробляти окремі ланцюжки та мікроплатежі, що підвищує стійкість до подвійних витрат. З часу запуску основної мережі компанія продовжує розширювати свою бібліотеку і контент, розширюючи свою присутність в партнерстві з блокчейном Kakao Klaytn на Sliver.tv Korea в травні 2019 року.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 95)
Попередня новина: Отзывы Google: что нужно ...
Наступна новина: 7 корисних порад,як обрати ...

КОМЕНТАРІ