У Києві відбулися зйомки тизеру фільму «Посереднє життя»

У Києві відбулися зйомки тизеру фільму «Посереднє життя»

19.10.21 12:36 9 910

11 жовтня кінокомпанія «УКРКІНО» відзняла тизер драмеді-фільму «Посереднє життя» режисера Олексія Соболева. Стрічка розповість про те, куди може завести гонитва за чужими мріями, підглянутими в житті та соцмережах інших.

На один день квартира на околиці Києва перетворилася на знімальний майданчик. В її інтер’єрі та на подвір’ї біля будинку відзняли 10 сцен, які глядачі побачать в тизері road movie «Посереднє життя». Тизер з’явиться вже на початку листопада.
Упродовж знімального дня персонажі Кіра, Ксюша та Єгор опиняються в різних українських містах, із готельного номеру переносяться в спальню та на кухню героїв. Ранок змінює ніч, а у вікно світить «штучний місяць» — знімальна група використовує скайліфт.

За сюжетом стрічки, подорож із Києва до Одеси зводить двох — підприємця зі зруйнованим життям і лесбійку з розбитим серцем. Він хоче повернутися до США, а вона мріє про народження дитини.

«Ми вчора репетирували, а сьогодні знімаємо тизер. Майбутній фільм — це сучасна й цікава історія про те, що ми іноді йдемо за чужими, а не своїми мріями», — розповідає акторка Ганна Кузіна, що втілить на екрані Кіру.

Головні ролі в фільмі виконуватимуть актори Ігор Аронов та Ганна Кузіна. Режисер і автор сценарію  — Олексій Соболев. Продюсерка проєкту — Ольга Журженко.

«Фільм новий для України, тому що розповідає глядачам про табуйовані в суспільстві теми легко і без зайвої драми. Весь фільм балансує між легкістю та серйозністю», — говорить продюсерка стрічки Ольга Журженко.  

Проєкт реалізується за підтримки Українського культурного фонду. Наразі фільм знаходиться на стадії розробки. Наступний рік автори присвятять пошукам партнерів та фінансування для зйомок майбутньої стрічки. Вихід фільму «Посереднє життя» попередньо заплановано на 2023 рік.

Стежити за створенням картини можна на сторінках кінокомпанії UKRKINO в соціальних мережах:

  • Facebook https://www.facebook.com/ukrkinopro
  • Instagram https://www.instagram.com/ukrkino/  



Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 95)
Попередня новина: 35 нових випадків COVID-19 ...
Наступна новина: Почему акриловые ванны?

КОМЕНТАРІ

аватар країна
Rayllienstery - 19.10.21

Вот это да!

аватар країна
Maikboks - 19.10.21

Шикарно, добавляю в закладки

аватар країна
ebloo - 19.10.21

Привет! Предлагаю обмен постовыми с вашим блогом.

аватар країна
ebloo - 19.10.21

Мне нарвится стиль изложения

аватар країна
hdhdxjojo - 19.10.21

смени название домена

аватар країна
Trittsky - 19.10.21

Спасибо огромное!

аватар країна
Nickolay1 - 19.10.21

відмінний приклад стоїть контенту

аватар країна
Pal_ach - 19.10.21

Додав в закладки

аватар країна
HelloDenis - 19.10.21

Готовий дискутувати по темі?