Переваги вивчення англійської онлайн

Переваги вивчення англійської онлайн

22.10.21 09:49 21 1508

В розпал пандемії більшість компаній пішли на тривалий карантин. Багато працівників сиділи вдома і думали: чим би зайнятися в самоізоляції? Звичайно, можна сидіти біля телевізора або читати останні новини. Але психологи рекомендують витратити цей час з розумом. На їхню думку, кращий спосіб захиститися від хвороби - це налаштуватися на позитив і захопитися якоюсь справою. Наприклад, почати вивчення англійської мови онлайн. Плюс в тому, що не потрібно виходити з дому. Досить зайти в інтернет і приступити до навчального процесу. До речі, зробити це можна на сайті https://britishskylines.com.ua/all-courses-onlnee/.

Плюси дистанційного навчання

Самоізоляція інших країн довела, що всі звичні справи легко перевести в домашній режим. У Франції в власних квартирах влаштовують концерти по Skype, в Бельгії - спортивні тренування в Youtube. Чим зайнятися на карантині в Україні? Відірватися від загальних проблем допоможе віддалене навчання, до якого раніше не доходили руки. Тепер саме час вивчити або підтягти свою англійську, онлайн-навчання якому проходить без безпосереднього контакту з оточуючими. Адже для цього навіть не треба виходити з дому. Досить зручно розташуватися перед монітором комп'ютера або екрану смартфона. Щоб почати вчитися, потрібно лише доступ в мережу.

Введений в країні карантин дозволяє повною мірою відчути всі принади дистанційних курсів. Вони ідеально підходять тим, хто не любить жити за графіком і вважає за краще комфортні домашні умови. Серед інших переваг навчання в режимі онлайн:

  • ви самі задаєте темп навчання (якісь теми ви починаєте розуміти з ходу, а щось складне вивчаєте довше, але в будь-якому випадку не залежите від інших учнів в групі, як при офлайн-заняттях);
  • можливість повторити пройдене (ви завжди можете повернутися до проблемного матеріалу, кілька разів переглянути його, коли вам захочеться);
  • цікава подача;
  • потужна мотивація (самостійне навчання пов'язане з вашим бажанням удосконалюватися, ви самі плануєте навчальний процес, розставляєте акценти, вибираєте важливі для себе теми, приділяєте їм більше уваги);
  • подолання сорому (при віддаленому навчанні немає страху спілкуватися по-англійськи, студент не боїться, що інші учні будуть над ним сміятися або не зрозуміють його);
  • ще один плюс полягає в точковому ефекті навчання.

Варіанти онлайн-навчання:

  1. Відео уроки з викладачем по Скайпу. Даний варіант, як правило, вибирають ті, хто вивчає мову з нуля. У такому випадку призначається певний час. Учень та педагог виходять в мережу, спілкуються англійською віч-на-віч. В результаті долається мовний бар'єр. Якщо у слухача є помилки у вимові, педагог їх відразу виправляє. Такі заняття завжди індивідуальні та спрямовані на глибоке вивчення найпроблемніших для конкретного учня тем. Разом з репетитором вони освоюють теорію, виконують вправи, працюють над помилками. Вивчення англійської онлайн відбувається в режимі реального часу під пильним контролем викладача.
  2. Перегляд навчальних роликів. Тут людина самостійно намагається осягнути мову. Вона по черзі переглядає уроки, запам'ятовує теоретичну частину та виконує практичні завдання. В такому випадку освоєння мови відбувається без безпосередньої участі педагога.
  3. Комбінований. При ньому слухач навчається за змішаним принципом. Він отримує структуровану програму, яка складається з практичних занять з учителем у віддаленому форматі та перегляду навчальних матеріалів на електронному майданчику. Такий підхід пропонує онлайн-школа англійської мови. Тут мова йде не про покупку окремих уроків, а про системне навчання за відпрацьованим і ефективним механізмом.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 94)
Попередня новина: У Тернополі на вул. ...
Наступна новина: Тернопіль: у ТНВК ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
Gujilo - 22.10.21

я вже писала про це в своєму блозі

аватар країна
ColumbiaHQ - 22.10.21

Потиснув би руку автору, і дав по морді всім його ненависникам.

аватар країна
a_krup - 22.10.21

хорошая идея.

аватар країна
maydeex - 22.10.21

Это уже далеко не новость, я об этом пару месяцев назад читал.

аватар країна
sunboyonfire - 22.10.21

З уводольствіем потиснув би автору руку, його сайт - диво.

аватар країна
Padre_Ivan - 22.10.21

Радує, що сайт постійно розвивається. Така стаття тільки додасть йому популярності.

аватар країна
d9tl_d9tl - 22.10.21

Да вы сказочник

аватар країна
m2rvin - 22.10.21

что-то в этом есть, безусловно

аватар країна
t_shirt_t - 22.10.21

Каждая статья автора отлична от предыдущей. Вывод: читать автора :)

аватар країна
hydra_corp - 22.10.21

Спасибо за интересный материал!

аватар країна
JunkieLover - 22.10.21

було цікаво вас почитати, спасибі і удачі!

аватар країна
areyougonnadie - 22.10.21

Через некоторое время Ваша статья станет популярной. Запомните мои слова.

аватар країна
Logdog86 - 22.10.21

Позволю себе не согласится с вами

аватар країна
RomjKeeEE - 22.10.21

Интересная статья, спасибо. Интересует: будет ли продолжение?

аватар країна
turbak - 22.10.21

Готовий дискутувати по темі?

аватар країна
AugustWeismann - 22.10.21

было интересно вас почитать, спасибо и удачи!

аватар країна
iwannaeat - 22.10.21

ну що тут скажеш ...

аватар країна
Finn4ik134 - 22.10.21

Досить цікава і пізнавальна тема

аватар країна
fiar321 - 22.10.21

Блог супер, побільше б таких!

аватар країна
predve4niy - 22.10.21

Каменты жгут! :-D

аватар країна
lupicatulum - 22.10.21

поза конкуренцією