Товари для шиття - все,що знадобиться для рукоділля

Товари для шиття - все,що знадобиться для рукоділля

24.10.21 10:10 0 1685

Швейна фурнітура - це функціональний матеріал, необхідний для пошиття одягу, сумок, виробів шкіргалантереї та предметів рукоділля. Від її якості безпосередньо залежить термін служби, зручність експлуатації готового виробу та його зовнішній вигляд. Будь-якому швейному виробництву, будь то величезна фабрика або приватний цех з виготовлення аксесуарів, вигідно купити швейну фурнітуру оптом. Всім умільцям підійде недорога швейна фурнітура в роздріб. До речі, ви можете її купити тут.

Сучасна швейна фурнітура представлена товарами з наступних матеріалів:

  • Металева. До неї відносяться: блискавки, карабіни, застібки, заклепки, кнопки, ґудзики, петельки, гачки, пряжки.
  • Пластмасова. До неї відносяться численні: ґудзики, кнопки, карабіни, фіксатори в асортименті.
  • Текстильна. Вона представлена: стрічками, тасьмою, гумками, нашивками та аплікаціями, липучками, нитками.
  • Паперова. Це вкладки, які використовуються для посилення жорсткості та надання форми готових виробів.

За функціональним спрямуванням швейна фурнітура буває:

  1. Кріпильною. Така фурнітура для одягу фіксує окремі деталі, впливає на міцність готових швейних виробів, забезпечує їх герметичність, теплоізоляцію, захист від попадання вологи, пилу і т. д.
  2. Декоративною. Така фурнітура має свої особливості, прикраса спідньої білизни та одягу включає нашивки, стрази, пришивних і термо-аплікації, кольорові, металізовані кнопки. Спеціальний одяг для шоу, концертів і спортивних творчих конкурсів передбачає використання яскравих блискіток, паєток, намистин, бісеру, стеклярусу, блискучою тасьмою. Для сумок, поясів доречні прикраси у вигляді заклепок, виразних пряжок, кристалів, декоративних блискавок.
  3. Портьєрною. Така фурнітура представлена нитками, бахромою, тасьмою, готовими декоративними нашивками, кріпленнями, гачками-карабінами та ін.

В інтернет-магазині https://shop.tk-furnitura.com.ua/ підібраний універсальний асортимент, тут ви зможете знайти всі необхідні швейні товари для постачання і забезпечення робочого процесу ательє, швейного цеху, за дуже конкурентними цінами. Для забезпечення робіт на дизайнерському етапі проектування, на технологічному етапі виконання проекту, при подальшій декоративній обробці швейної продукції, буде потрібно якісна фурнітура для шиття у вигляді голок, ниток, шпильок, маркерів і крейди для тканини, наперстки, сантиметрової стрічки та інших робочих інструментів.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 93)
Попередня новина: Какие энергоэффективные ...
Наступна новина: Проєкт «День ...

КОМЕНТАРІ