У Тернополі урочисто відкрили Всеукраїнський турнір з вільної боротьби серед чоловіків «Тернове поле-2021»

У Тернополі урочисто відкрили Всеукраїнський турнір з вільної боротьби серед чоловіків «Тернове поле-2021»

24.10.21 11:06 0 813
22 жовтня у Тернополі в спортивному залі фізкультурно-оздоровчого комплексу відбулося урочисте відкриття Всеукраїнського турніру з вільної боротьби серед чоловіків «Тернове поле», присвяченого пам’яті заслуженого тренера України, судді міжнародної категорії Віталія Назарчука.

У цьогорічному турнірі змагатимуться 9 команд з близько 20-ти міст України, а також дві команди з-за кордону – з Молдови та Республіки Вірменія. Серед учасників - чимало досвідчених спортсменів, чемпіонів Європи та призерів кубків світу. Змагатимуться спортсмени за перемогу у турнірі та здобуття спортивного титулу «Майстер спорту України»

Привітав гостей та учасників турніру «Тернове поле» міський голова Тернополя Сергій Надал.

«Ці масштабні змагання у Тернополі стали вже традиційними, адже проводяться у місті 27-й раз поспіль. На жаль, минулого року ми не змогли провести турнір через пандемію. А цьогоріч через карантинні обмеження довелося зменшити кількість глядачів у цьому залі. Проте, я впевнений, якби не хвороба, що поглинула світ, ці трибуни були б зайняті вболівальниками. Адже боротьба є одним із найбільш масових та улюблених видів спорту серед тернополян. Ми пишаємося нашими борцями, їхніми досягненнями, борцівською школою у місті, - відзначив Сергій Надал. - Знаю, що серед вас є майбутні учасники Збірної України, чемпіони Європи та світу. Наші особливі вітання гостям та спортсменам з Молдови і Вірменії та вдячність за підтримку цього виду спорту. Бажаю спортсменам безкомпромісної боротьби, волі до перемоги, чесного суддівства і нехай переможе сильніший».

Судитимуть Всеукраїнський турнір з вільної боротьби «Тернове поле» десять суддів міжнародної категорії та Головний суддя змагань Сергій Цимбал.

Організатори змагань: Асоціація спортивної боротьби України, Тернопільська міська рада та Тернопільська обласна федерація вільної боротьби.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Проєкт «День ...
Наступна новина: 26-27 жовтня в окремих ...

КОМЕНТАРІ