Проєкт «День юриспруденції»: на екскурсію в прокуратуру завітали рівненські школярі

Проєкт «День юриспруденції»: на екскурсію в прокуратуру завітали рівненські школярі

24.10.21 11:05 0 542
У Рівненській обласній прокуратурі, в межах «Дня юриспруденції», організованого спільно з обласним осередком благодійної організації «Серце дітям України» 23 жовтня, пройшла екскурсія старшокласників з різних шкіл Рівного.

З гостями спілкувались перший заступник керівника обласної прокуратури Віталій Козлов та прокурори. Вони розповіли підлітками про завдання прокуратури, вимоги до сучасного прокурора, про причини та результати реформи органів прокуратури та те, як змінилась структура після цього процесу. Крім того, прокурори поділились своїми історіями вибору професії, а також міфами та реальністю, з якими доводиться працювати щодня.

«Ми завжди раді таким гостям в стінах прокуратури. Ви – на порозі вибору професії, і важливо відчути серцем саме свій напрям. Буду щасливий, якщо цей візит стане для когось із вас ключовим у цьому виборі. Ми ж, окрім проведення своєрідної профорієнтаційної роботи, такою зустріччю хочемо показати, що насправді не така ми «страшна» структура. в суспільстві існує більше стереотипів та міфів про прокуратуру. Ми ж у своїй діяльності відкриті до діалогу і до громадськості. Прокуратура за будь-яких умов стоїть на захисті інтересів держави та її громадян, і якщо ви поділяєте наші цінності – запрошуємо у майбутньому поповнити наші лави.» - зазначив Віталій Козлов.

Після спілкування з прокурорами гості також відвідали Музей історії прокуратури, де гідом для них став ветеран нашої структури Олександр Коташевський.

На пам'ять гості та прокурори обмінялись тематичними подарунками.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Товари для шиття - все,що ...
Наступна новина: У Тернополі урочисто ...

КОМЕНТАРІ