Ведучий ТСН Святослав Гринчук розповів,як дружина реагує на його прихильниць та показав свій пірсин

Ведучий ТСН Святослав Гринчук розповів,як дружина реагує на його прихильниць та показав свій пірсин

28.10.21 23:04 0 862

Телеведучий 1+1 Святослав Гринчук змінив ефірний костюм на повсякденний одяг та разом зі своєю родиною провів вихідний день.Вже 5 років вся Україна Святослав Гринчук веде ранкові ефіри ТСН. Попри серйозну посаду, характер Святослава залишився без змін, навіть сережку після кожного ефіру Гринчук знову одягає у вухо.

У вільний від роботи час Гринчук записує веселі відео у Тік-Ток. Інколи з ведучим Сніданок з 1+1 Русланом Сенічкіним, котрий зі своєю телепарою Людмилою Барбір намагаються підловити Святослава на жарти та постійно вигадують, як розіграти Гринчука.

Поза ефіром Святослав - коханий чоловік та дбайливий тато донечки Дзвінки, якій нещодавно виповнилось 4 роки. З дружиною Христиною Святослав знайомий ще з 15 років - це перше, єдине велике кохання. За словами Христини, чоловіка до шанувальниці не ревнує, бо у коханому впевнена на всі 100%.

«Він класний ведучий, дуже красивий, інтелігентний, тому я радію, коли до нього підходять беруть автограф або просто вітаються», - розповіла дружина Святослава Гринчука.

Назвати донечку Дзвінкою, запропонувала Христина, а ось характер дівчинка успадкувала від двох батьків, і як зазначив Святослав, він дуже норовливий. Дзвінка може розмалювати стіни вдома олівцями, дорікнути татові, чому це він, наприклад, не махав їй з екрана телевізора.

«Тато, що це таке?» - сказала одного разу донька Святославу. - «Тебе показували по телевізору, я тобі махала, але ти мені не махав у відповідь», - пригадав смішну історію Гринчук.

Після школи Святослав вирішив вступати у Львівський університет на факультет журналістики. Крім того, що Гринчук завжди відвідував всі заняття та гарно вчився. Він також знаходив час на гру у КВК та започаткував традицію з друзями, яку дотримується дотепер у повсякденному житті. Ведучий колекціонує та любить носити кольорові шкарпетки, як прем’єр-міністр Канади Джастін Трюдо.

«Я Джастіна Трюдо не копіював, це вийшло випадково, бо я почав збирати кольорові шкарпетки ще до того, як дізнався, хто такий Джастін Трюдо. Ми паралельно почали цим захоплюватися», - зазначив ведучий Святослав Гринчук.

До речі, Дзвінці так сподобалось у дитячому розважальному центрі, де знімали ЖВЛ, що її день народження батьки вирішили відсвяткувати теж там. Серед гостей були тільки хресні батьки Дзвінки, її подруга з мамою та няня. Цього року через пандемію родина Святослава вирішила обмежитись вузьким колом. У подарунок від Святослава та Христини, Дзвінка отримала рожевий велосипед.


Автор: УкрЗахідІнформ .

фото

фото

фото

фото

фото
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 92)

КОМЕНТАРІ