Сніданок у кафе: переваги та недоліки

Сніданок у кафе: переваги та недоліки

05.11.21 11:43 3 1253

Ні для кого не секрет, що сніданок - найважливіший прийом їжі, і від нього частково залежить, наскільки продуктивно мине ваш день. Однак є категорія людей, які звикли не снідати взагалі, обмежуючись при цьому кількома чашками кави. Відсутність сніданку у своєму розпорядку дня такі люди виправдовують тим, що не вистачає часу на повноцінний прийом їжі вранці. Щоб зварити кашу або підсмажити сирники, потрібно вставати раніше як мінімум на пів години, а на такий подвиг ми готові піти не завжди. У цьому випадку варіант сніданку у кафе – рятівний вихід. Тенденція снідати у кафе прийшла до нас із США та Європи. Сьогодні у великих містах у працюючих на підприємствах та студентів формується звичка відвідувати вранці кафе, щоб смачно та ситно снідати. До речі, якщо ви не з Києва і не знаєте де можна смачно та дешево поснідати в кафе, тоді в даній статі ви можете про це дізнатися.

Переваги сніданку у кафе

Сніданок в кафе дозволяє поїсти без особливих витрат часу, прямо перед роботою. І це не єдина його перевага. Окрім того, він:

  • Економить час. Як було сказано вище, сніданок у кафе іноді є єдиною нагодою поснідати взагалі. Поспіх на роботу, необхідність зібрати дітей до школи чи дитячого садка, час «про запас», виділений для пробок — все це не дозволяє поснідати вдома. І вже приїхавши на роботу можна виділити 10-20 хвилин на сніданок у закладі по сусідству з офісом.
  • Враховує особливості організму. Не кожен здатний щільно снідати відразу після підйому. Вставши з ліжка, корисно випити склянку чистої води, а до рясного сніданку приступити лише через 20-30 хвилин. Але в деяких просто немає цього часу, а до інших почуття здорового голоду приходить лише після 1-1,5 години після того, як вони прокинулися. У цьому випадку сніданок у кафе доводиться якраз на часі.
  • Створює особливу атмосферу. Для тих, кому важливо починати день із затишку, аромату свіжої випічки та wi-fi, сніданок у кафе стане чудовою альтернативою домашньому, адже це – можливість посидіти наодинці за чашкою ароматної кави та розслабитися перед роботою.
  • Економить сили. Для тих, хто не любить або не вміє готувати, приготування сніданку здасться стомливою справою. У такому разі набагато приємніше і легше віддати перевагу відвідуванню кафе, де вам подадуть смачну та свіжоприготовлену їжу.

Недоліки сніданку у кафе:

  • Вартість. Звичайно, навіть найекономніший варіант сніданку у закладі виявиться дорожчим, ніж домашня їжа. Тому перш ніж звикати до улюбленого кафе, варто порахувати, скільки ви витратите там на місяць, якщо снідатимете в кафе кожен робочий день.
  • Черга. У популярних, якісних закладах уранці можна спостерігати черги до каси. Очікування вкраде у вас заощаджений час і може навіть зіпсувати настрій.
  • Важко дотримуватись дієти. Стоячи перед вітринами зі свіжою запашною випічкою або вдихаючи запах підсмаженого бекону, дотримуватися необхідної вам дієти буде набагато складніше. Якщо вам показано певне харчування, то краще запастись корисними продуктами вдома. Варто вставати раніше та готувати персональний сніданок, щоб не відходити від правил свого режиму.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 92)
Попередня новина: SAMSUNG Акція – Заміна ...
Наступна новина: Кредитный Союз ЗаРаЗ и ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
dslloop - 05.11.21

Да вы сказочник

аватар країна
glucon - 05.11.21

я вже писала про це в своєму блозі

аватар країна
lehakarel - 05.11.21

Мені нарвится стиль викладу