Розбираємо всі плюси купівлі авто з Америки

Розбираємо всі плюси купівлі авто з Америки

09.11.21 09:08 3 518

В Україні досить добре розвинений ринок автомобілів, що були у використанні, але пропозиції та ціна не завжди можуть задовольнити потребу покупців. Ринок американських авто зміг прикувати увагу українців своєю простотою та велику можливість вибору авто. Чим же хороші автомобілі з Америки?

Чому варто купити авто зі Штатів?

В американців відсутній вторинний ринок як такий. Вони не мають сервісів оголошень, тематичних сайтів та подібних явищ нашого вторинного ринку автомобілів. Продажом вживаних автомобілів займаються компанії, які працюють у суворих рамках закону. Всі дані про авто вони зобов'язані публікувати на сервісах Carfax або Autocheck, тому ви завжди точно знатимете рік випуску, пробіг, чи бував у ДТП і скільки було власників у Вашого майбутнього авто.

Переваги купівлі машин із США:

  • Відповідність із заявленими характеристиками. Через те, що на території Сполучених Штатів 90% машин купуються в кредит, власники зобов'язані проходити регулярне ТО кожні 5 тисяч миль (8046 км). Це означає, що ви отримуєте автомобіль з регулярним обслуговуванням, яке їздило хорошими дорогами і заправлялося якісним паливом.
  • Великий вибір. Ділери вживаних автомобілів в США пропонують понад 40 мільйонів автомобілів.
  • Дешевше, ніж у нас. Навіть після доставки в Україну ви заощаджуєте 30-40 відсотків.
  • Вибір комплектації ширший. Литі диски, шкіра в салоні, кермо з гідравлікою, все це американці беруть із новими автомобілями набагато частіше за європейців.
  • Можливість купити новий автомобіль. У штатах часто прийнято міняти машину, тому 3,5 роки — це середній вік автомобіля в американців.

У результаті перерахованого ви станете власником нового автомобіля, з гарною комплектації і в хорошому стані.

Як купити авто зі США?

Замовити авто зі США у компанії-посередника буде суттєво дешевше, ніж купувати таку ж на вітчизняному ринку. При цьому така компанія стежить за якістю авто, які їдуть до України. Перед покупкою авто фахівці перевіряють:

  1. Всю історію обслуговування та експлуатації (аж до заміни олії та фільтрів).
  2. Акт огляду експерта при ДТП - де розписано всі пошкодження автомобілем.
  3. Кількість власників.
  4. Порушення геометрії кузова.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 102)
Попередня новина: Тернопіль: 9-10 листопада ...
Наступна новина: Вибір канцтоварів для ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
dickiy_bill - 09.11.21

До речі, ви забули навести приклад компаній-посередників, які займаються "пригоном" авто з США. Тому, ось приклад: marlinshipping.com.ua.

аватар країна
Mishanyy - 09.11.21

Цікава стаття, дякую. Цікавить: чи буде продовження?

аватар країна
mcmova - 09.11.21

Сенкс. Цікаво, і взагалі корисний у Вас сайт