Переваги вбудованих витяжок Falmec

Переваги вбудованих витяжок Falmec

10.11.21 08:23 0 496

Витяжка - не тільки частина інтер'єру, а й прилад, відповідальний за стан вашого здоров'я, а також за здоров'я всіх членів сім'ї та домашніх улюбленців. Хіба приємно, заходячи на кухню, морщитися від запаху цибулі чи розганяти перед собою повітря, почувши аромат їжі, звареної для кішки? Витяжка створює в приміщенні здоровий мікроклімат, а її робота підвищує апетит.

Конфігурацій витяжок придумали безліч: від найпростішої моделі з мотором і вентилятором до творів мистецтва, з шумопоглинаючими ковпаками, вугільно-цеолітними фільтрами та зовнішніми моторами. Вбудовувані витяжки - зрештою, саме вони скромно ховаються в шафах, стелях і стільницях, не привертаючи уваги, і по праву вважаються найкращими моделями для раціонального використання простору кухні. Тому що більше місця залишиться під інші прилади, і не треба буде підганяти колір ковпака та корпусу під рожеву, блакитну чи бузкову кухню.

Вбудовувані витяжки Falmec

Витяжки Falmec бувають вбудованими в шафу, в стелю та в стільницю. Існують пристрої з телескопічними панелями, що висуваються лише під час роботи. До речі, придбати їх можна в інтернет-магазині https://falmec.kiev.ua/. Для багатьох можна придбати пульт дистанційного керування — а є й моделі з пультом ДУ в комплекті. Зверніть увагу, що витяжки, що вбудовуються в стільницю і стелю, поставляються без двигуна - отже, вам потрібно буде вибрати та придбати зовнішній двигун або екстрактор.

Як правильно вибрати вбудовану витяжку Falmec

Перше, на що слід звернути увагу, це продуктивність. Якщо ви купите малопотужну витяжку для кухні площею 30 квадратних метрів тільки тому, що вона вам сподобалася, викиньте гроші на вітер у буквальному розумінні цього слова. Існує формула, за якою розраховується мінімальна продуктивність кухні. Все залежить від розмірів приміщення. S × Н × 12 × 1,3, де S – площа кухні у квадратних метрах, Н – відстань від підлоги до стелі (в метрах), 12 – норма СЕС, 1,3 – коефіцієнт. Другий, але такий же важливий фактор вибору – рівень шуму. Наприклад, вбудована шафа витяжка Falmec Gruppo Incasso входить у лінійку NRS і навіть з мотором вважається одним з тихих пристроїв у світі. А Falmec Stella, що вбудовується в стелю, обладнується зовнішнім мотором і просто не може видавати гучних звуків - її двигун знаходиться поза приміщенням. Третій фактор – розміри варильної поверхні. В ідеалі, ширина і глибина витяжки повинна збігатися з шириною і глибиною панелі.

Фільтри вбудовуваних витяжок Falmec

Металеві жиро уловлювальні фільтри призначені для захисту повітроводу та мотора від частинок олії та сажі. Бувають вони різними: є касетні, лабіринтні, Falmec Top, High Performance та Air Falmec. У витяжках, що вбудовуються, використовуються всі модифікації жиро уловлювальних фільтрів, а модель Professional Gruppo Incasso комплектується лабіринтним фільтром і колектором для жиру. Вугільні фільтри використовуються здебільшого під час роботи в режимі рециркуляції. Якщо вам потрібна витяжка, що очищає забруднене повітря в приміщенні - без вугільного фільтра не обійтися.

Управління вбудовуваних витяжок Falmec

Механічного керування у них немає: навіщо лізти на стелю, коли можна просто натиснути кнопку на пульті дистанційного керування? Є моделі з електронним керуванням (вбудовувані в шафу та стельові), є - із сенсорним (вбудовувані в стільницю).

У чому ж переваги вбудовуваних витяжок?

  • займають мало місця;
  • відмінно вписуються в будь-який інтер'єр;
  • тихі;
  • потужні;
  • керуються віддалено або кількома дотиками пальця до панелі;
  • моделі колекції Design+ можуть доповнюватися вугільно-цеолітними фільтрами.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 87)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: 5 главных преимуществ ...

КОМЕНТАРІ