Коркова інформаційна дошка

Коркова інформаційна дошка

13.11.21 01:27 0 692

Таке нововведення, як інтерактивна дошка, не кожен може собі дозволити. Відмінним рішенням є недорогий, але дуже практичний виріб із пробки. Коркова дошка призначена для застосування в офісах, на стійках адміністратора, школах та інших освітніх закладах та навіть у звичайних будинках.

За допомогою цього виробу можна сповістити співробітників або учнів про будь-який захід, донести до громадськості або візуалізувати потрібну інформацію, спростити навчальний процес. Дошка відрізняється довговічністю та високою якістю. На відміну від інтерактивного аналога, вона прослужить набагато довше.

Навіщо потрібна коркова дошка?

Виріб поширений у багатьох установах. Популярність інформаційних дощок виготовлених із пробки пояснюється тим, що вони прості в експлуатації. Цей виріб досить легкий, його можна дуже просто перемістити з одного місця в інше. Перебуваючи на самому видному місці в приміщенні, дошка проінформує співробітників офісу або учнів про захід, новий розклад та інші важливі події.

У квартирах і будинках, коркова дошка може бути оригінальним елементом декору, куди за допомогою шпильок кріпляться декоративні елементи, фотографії. Поверхня виробу після скоєння проколів відновлює свою форму. До речі, коркову дошку купити за доступною ціною ви можете на сайті https://corky.com.ua/.
 

 

Плюси пробкової дошки

Коркові дошки, попри технологічний прогрес, не втрачають своєї актуальності. А все тому, що в порівнянні з цифровими конкурентами вони мають безліч переваг.

У тому числі можна назвати головні:

  • Довговічність - має антисептичні властивості, на ній не утворюються грибок і пліснява, не заводяться комахи;
  • Естетичний вигляд – може застосовуватися в інтер'єрі як декоративний елемент;
  • Легкість в експлуатації – після проколу набуває початкового зовнішнього вигляду, завдяки дрібнозернистій структурі;
  • Не боїться дії високих температур, не горить;
  • Екологічність – не містить шкідливих речовин, тому що виготовляється з натуральної сировини;
  • Відсутність статичного заряду не дозволяє накопичуватися на поверхні пилу;
  • Доступна ціна.

Вирішивши обладнати приміщення пробковою дошкою, ви зможете донести важливу інформацію до співробітників або учнів. Крім цього вироби бувають різних розмірів, що дозволить розмістити їх на будь-якій стіні.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 79)

КОМЕНТАРІ