«Твій день» на 1+1: Лікарі-інтерни з Інституту Амосова станцювали для ТікТок за зібраний другий мільйон

«Твій день» на 1+1: Лікарі-інтерни з Інституту Амосова станцювали для ТікТок за зібраний другий мільйон

15.11.21 11:14 7 592

За три тижні благодійний проект «Твоя мрія. Твій день» на 1+1 зібрав другий мільйон гривень. Стартував третій, бо далі більше! Всі ці кошти підуть на придбання необхідного медичного обладнання до відділення «акушерська кардіологія» у лікарню Амосова.

Доброчинна справа «Твоя мрія» перетнула позначку у 2 мільйони гривень! Аби подякувати за щирість і небайдужість українців, сім лікарів-інтернів з Національного інституту серцево-судинної хірургії імені Амосова завітали на прямий ефір шоу «Твій день». Вражені масштабами підтримки глядачів 1+1 – а це понад 9 тисяч благодійних внесків та безліч добрих відгуків – вони підготували слова вдячності та спеціальний танець для ТікТок @tvoyamriya.

Зустрічали молодих лікарів Влад Яма, Ірина Ванникова, Руслана Писанка.

«Хочу звернутися від імені матусь і діток, від імені Інституту Амосова і всіх колег, які стоять поруч, до глядачів, всіх ти небайдужих людей, які приклали частинку своєї душі і частинку свого добра в наш благодійний проєкт, в майбутнє. Чому в майбутнє? Саме ми, своїми власними зусиллями його створюємо для цих матусь і їх дітей. Кожного дня команди кардіохірургів, акушерів боряться за їх життя, вони рятують і вони лікують великі і маленькі серця.

Дякуємо вам за підтримку, любов та турботу. Це – найцінніше, що ми можемо отримати у такий складний час ковідної пандемії. Також пам’ятайте, що кожен ваш маленький благодійний внесок – це новий удар серця. Ми хочемо, щоб ваші серця завжди бились і ніколи не зупинялися», - зворушливо, зі сльозами на очах, сказала Манзюк Владислава Василівна, лікар-інтерн кардіолог з відділення хірургічного лікування ішемічної хвороби серця.

Також лікарі розповіли про перше отримане обладнання від проєкту «Твоя мрія» і ВБФ «Крона» - два новітні німецькі реанімаційні бокси для немовлят Lifetherm та дві медичні тумби.

На другий зібраний мільйон гривень планується придбання CPAP-апарат штучної вентиляції легенів. Мами і малюки з патологіями серця найбільш вразливі до легеневих ускладнень після операції, особливо у часи Covid-пандемії. У списку також: хірургічний аспіратор та лампа для терапії новонароджених для порятунку маленької печінки.

Нагадаємо, «Твій день» спільно з ВБФ «Крона» та компанією «Ніко Мегаполіс» запустили благодійну ініціативу «Твоя Мрія», головний подарунок – новенька італійська червона автівка зі скляним дахом! Шанс отримати її є у того, хто зробить благодійний внесок на придбання необхідного обладнання в нове відділення акушерської кардіології для Інституту Амосова на сайті mriya.1plus1.ua. Допомагайте зцілити серця мама і малюків!

Переможця буде оголошено в прямому ефірі шоу «Твій день» на 1+1 після 15 грудня.

Автор: УкрЗахідІнформ .

фото

фото

фото
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 79)
Наступна новина: POS материалы: что это ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
Pocan1455 - 15.11.21

С уводольствием пожал бы автору руку, его сайт - чудо.

аватар країна
Privet_Privetik - 15.11.21

круто

аватар країна
Wlg34 - 15.11.21

Интересует размещение рекламы на вашем сайте.

аватар країна
WebT404 - 15.11.21

Хм ... У кожного Абрама своя програма.

аватар країна
Ijustkidin - 15.11.21

стаття непогана але назва якось не дуже

аватар країна
sudasuka - 15.11.21

Абсолютно согласен

аватар країна
sashok8 - 15.11.21

я уже писала об этом в своем блоге