4 причини відвідати Херсон та Херсонську область

4 причини відвідати Херсон та Херсонську область

15.11.21 15:15 6 644

Мало яка область може похвалитися такою великою різноманітністю дивовижних місць, як Херсонська. Це – унікальний край! Адже саме тут можна скупатися в Чорному морі, оздоровитись у місцевому Мертвому морі – озері Сиваш, відвідати біосферні заповідники, у тому числі легендарний Асканія Нова, здійснити прогулянку заводами Дніпра, а також познайомитися з винним та коньячним виробництвом.

Дегустація вин Трубецьких

Для тих, хто ніколи не катався на яхтах, буде чудова можливість це зробити. Цінителі добрих напоїв будуть у захваті від відвідувань виноробний, а любителям природи сподобається поїздка до Олешківської пустелі або Херсонських гор.

Пустеля Олешківські Піски

А ще Херсонщина – унікальна своєю історією, легендами та відомими особистостями. Одним словом, нудьгувати не доведеться, кожен зможе знайти собі тур до душі!

Відмінний активний відпочинок

Херсон славиться своїми походами на байдарках заводами Дніпра! Це – найкращий активний відпочинок для молоді та сімей з дітьми. Останнім часом подорожі на байдарках почали використовувати і як корпоративний відпочинок.

Перевагою даного виду відпочинку є те, що можна замовити байдарковий похід на один день, а можна на кілька днів.

Доступні ціни

У Херсоні питання: "Куди поїхати з невеликим бюджетом" втрачає свою актуальність, бо тури вихідного дня можна знайти на будь-який гаманець. Наприклад, досить бюджетними будуть міські квести, чудове занурення в історію для дітей, винно-дегустаційні тури, і навіть прогулянки на яхті порадують своєю ціною, бо їхня вартість – найнижча країна.

Чудова погода

Коли по всій країні тільки починають розквітати тюльпани, а на деревах розкриватися нирки, у південній її частині вже можна насолоджуватися весняною красою. Саме тому рекомендуємо замовляти тури із виїздом на природу!

Величезна кількість рясно і красивоквітучих рослин вражає навіть досвідченого туриста. Таврійський край по-особливому прекрасний і дивовижний!

Херсон та його область варті того, щоб приїхати сюди у суботу та неділю. Вихідні вийдуть у вас не тільки бюджетними, а й дуже захоплюючими і пізнавальними.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 86)
Попередня новина: Всі казино країни – ...
Наступна новина: Університет Південної ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
MagZ66 - 15.11.21

Кстати, с Киева добраться в херсон вы можете на автобусе компании "Евротур"!

аватар країна
ComeVeV - 15.11.21

Це просто бомба !!!

аватар країна
Nik_Vetr - 15.11.21

Все подобається. Спасибі за пост!

аватар країна
olegus - 15.11.21

Монетизацією краще займіться. А так чудово!

аватар країна
BOSSGAMEBOT - 15.11.21

відмінний приклад стоїть матеріалу

аватар країна
independent645 - 15.11.21

соглашусь с автором