Університет Південної Флориди (USF)

Університет Південної Флориди (USF)

15.11.21 16:43 0 1248

Університет Південної Флориди (USF) заснований у 1956 році. Основні корпуси знаходяться в м. Тампа, є також автономне відділення в Санкт-Петербурзі (Флорида). Дослідницькі центри університету знаходяться в Сарасоті та Лейкленді. Головний кампус розташований у межах міста Тампи і займає площу понад 7 га. University of South Florida утворюють чотири відділення: у Санкт-Петербурзі, Сарасота-Манаті, політехнічний інститут у Тампі, а також кампус-супутник у Форт-Майєрс, що повністю керується коледжем Едісона (Edison College).

Особливе визнання отримали заслуги професорського та студентського складу за внесок у розвиток медицини (дослідження у галузі терапії хвороб Альцгеймера, Паркінсона та Хантінгтона). Найбільшою популярністю (внаслідок своєї затребуваності) серед іноземців сьогодні користуються інженерно-технічні та туристичні спеціальності.

USF – визнаний лідер з підготовки технічних фахівців, які після закінчення навчання легко знаходять роботу і забезпечують собі хороше майбутнє. Що ж до туризму – то сама репутація Флориди як одного з найкращих курортів США та світу диктує попит та задає напрямок розвитку. Багато працівників сфери відпочинку та рекреаційних послуг змогли реалізувати своє покликання саме завдяки університету. Крім того, при належному старанні усі випускники USF можуть отримати дозвіл на роботу в США: працівники сфери бізнесу – до 1 року, а інженери та інші представники технічних спеціальностей – до 18 місяців.

Основні переваги університету:

  • Потужний викладацький склад, співвідношення студентів/викладачів – 27/1, компактні розміри класів на першому курсі (в середньому 33 особи).
  • Повний спектр програм вищої освіти та підготовки до нього (Pathway programs, ESL, бакалаврат, магістратура, докторантура), повне консультування студентів підготовчого відділення щодо продовження навчання в USF.
  • Повноцінна участь студентів у науково-дослідній роботі вже з першого курсу навчання.
  • Помірна вартість навчання у порівнянні з іншими американськими вишами.
  • Багатонаціональний та дружний студентський склад.
  • Вигідне місце розташування в Тампі - спекотний клімат, пляжі, міжнародний аеропорт, ультра-сучасна інфраструктура, чудове оснащення, море можливостей для насиченого навчання та розваг.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 84)

КОМЕНТАРІ